Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Глас от ПП-ДБ: Отвратени сме от историята с Живко Коцев, той няма бъдеще в политиката

13 април 2024, 18:18 часа • 12059 прочитания

"Всички български граждани сме отвратени от тази история. Не мисля, че бившият главен секретар на МВР Живко Коцев има бъдеще в политиката."

Това заяви зам.-председателят на групата на "Продължаваме промяната - Демократична България" и депутат Владислав Панев. Той подчерта, че не вижда Коцев да е подходящ за главен секретар на МВР след изборите.

Според него най-важното в ситуацията е да се разбере дали Марин и Стефан Димитрови са помагали в битката с контрабандата или обратно. "Никой не си мисли, че допреди месеци митниците са работили перфектно и сега контрабандата е започнала да процъфтява", каза Панев пред NOVA NEWS.

Още: Людмил Рангелов: Ако бях адвокат на Живко Коцев, щях да му кажа, че има за какво да се тревожи

Снимка: БГНЕС

Още: Нищо няма да излезе от проверката за натиск върху Живко Коцев: Емануил Йорданов в “Отговорите“ (ВИДЕО)

Депутатът от ПП-ДБ подчерта още, че веднага след конструиране на 50-ото Народно събрание от коалицията ще поставят на масата въпросът с конструирането на промените в службите.

Според него много трудно ще бъде партньорството с досегашните партньори от ГЕРБ-СДС след предстоящите предсрочни парламентарни избори: "Те се мъчат да възвърнат статуквото в службите, в регулаторите, в съдебната власт също, времето не стигна за промени във ВСС", обясни Панев.

Още: "Перфектният полицай" и неговите неприятели: войната между ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ ескалира

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес