Главният секретар на ББЦ: Никога не сме били толкова обединени

16222
Главният секретар на ББЦ: Никога не сме били толкова обединени
Снимка: България без цензура

Ангел Славчев обслужва интересите на ДПС и ГЕРБ. Това обяви главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, който коментира сутрешното интервю на бившия заместник-председател на партията в bTV.

"Славчев направи неуспешен опит да нанесе щета на партията. Той налива вода в мелницата на ДПС и ГЕРБ, това е жалко", каза Кенов. Според главния секретар на „България без цензура“ Славчев е имал за цел да урони престижа на ББЦ. Той определи действията му като опит за реванш и отмъщение. „Явно не е могъл да постигне целите си – да изгради самостоятелни структури, които в един момент да използва срещу партията“, обясни Кенов. Той твърди, че Славчев никога не е изразявал несъгласие в партията.

И Славчев със застраховка в чужбина - писмо, в което описва какви ги върши Бареков

В чужбина, в сейф на чужда банка, има писмо, заверено пред нотариус, в което съм описал всичко, което съм видял по време на евроизборит...

„Той беше зам.-председател, не редови член от Кочериново. Един от първите двама, избрани в ръководството. Ако имаше проблем с политиката на партията, защо не го каза досега“, попита риторично Кенов. Според него от днешното интервю на Славчев става ясно, че гражданското му сдружение всъщност е било от шепа хора, които са стояли до него за заплата. „Сега той е сам. Дори структури, които съм смятал, че са му близки, му обърнаха гръб и подкрепиха лидера на партията Бареков. Хората мислят разумно и няма да се поддадат на атаки, инсинуации и зловредни влияния“, категоричен е Кенов.

Той заяви, че опитът на Славчев да дестабилизира ББЦ не само е неуспешен, но е оказал и обратния ефект. „Досега не съм виждал партията толкова сплотена. Имаме доста добър отбор, който може да покаже на 5-ти на какво е способен и ще изненадаме с доста добър резултат опонентите си“, посочи главният секретар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика