X
 
 

Каракачанов: Не са правени компромиси с качеството на F-16

1102 2
photo of Каракачанов: Не са правени компромиси с качеството на F-16
Снимка: БГНЕС
Не са правени компромиси с качеството и способностите на самолета F-16, каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по време на заседанието на Комисията по отбрана.

Той посочи, че когато сделката започне да противоречи на интереси и сигурността на американците, те могат да я прекратят. "Ние нямаме намерение да го разваляме, а да го изпълним", каза още Каракачанов.

Сидеров чака Симеонов и Каракачанов за среща, те му казаха, че не могат

Волен Сидеров ще очаква днес, 12 юли, лидерите на ВМРО и НФСБ – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, които покани ден по-рано ...

"Чуха се спекулации, че едва ли не Военновъздушните сили и техният командир ген. Стойков са направили компромиси. Такова нещо няма. В самото начало на преговорите ВВС се опитаха да получат повече от това, което беше заложено в първоначалния проект. Това искане повече няма как да мине безплатно", коментира Каракачанов.

Той посочи, че в рамките на преговорите са се опитали да получат повече за сметка на цената, но това е довело до допълнителното й увеличаване. "Това допълнително, което беше поискано просто беше отказано", уточни министърът. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • САЩ дариха на Украйна 4 бойни катера,а на Гърция 62 хеликоптера!!! 2 САЩ дариха на Украйна 4 бойни катера,а на Гърция 62 хеликоптера!!! преди 1 месец Профил на трол?
    Каракачанкааа...поискайте ДАРЕНИЕ!!!!!
  • САЩ дариха на Украйна 4 бойни катера,а на Гърция 62 хеликоптера!!! 1 САЩ дариха на Украйна 4 бойни катера,а на Гърция 62 хеликоптера!!! преди 1 месец Профил на трол?
    Каракачанкааа...поискайте ДАРЕНИЕ!!!!!
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...