Костов не знаел за троловете на ДСБ

24475
Костов не знаел за троловете на ДСБ
Снимка: БГНЕС

Бил съм дълги години част от щаба на ДСБ и никога не сме занимавали Иван Костов с такива въпроси, никога не е бил съпричастен как се провежда онлайн-кампанията на партията. Това заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев по повод неотдавнашното му признание, че партията е ползвала платените услуги на фирма за скрита реклама в глобалната мрежа при визитата на ръководството на Реформаторския блок в Града на липите, предаде Стандарт нюз.

"Аз съм в интернет много преди да бъда в политиката, от интернет съм влязъл в политиката и мога да позная платения трол от километри разстояния", добави Кънев.

Биволъ: Интернет троловете на БСП се отчитат пред Антон Кутев

Общо 50 електронни медии, форуми на вестници, радия и телевизии са били подложени на истинска атака от т.нар. интернет тролове, организ...

Според него всички партии продължавали да харчат десетки, стотици хиляди левове за платени тролове в интернет.

„Ние от ДСБ излязохме и казахме истината и това ни направи свободни. За нас това е затворена страница, обърнете се към тези, които продължават да лъжат, че не ползват такива услуги, посъветва наследникът на Костов.

„Реформаторският блок вече е един политически субект, стотици български граждани членуват в него без да са членове на някоя от партиите в него", похвалиха се създателите на коалицията на среща с гражданството. Представени бяха и 12-те старозагорци, членове на Гражданския съвет.

 

Политическите тролове в интернет са факт, казват журналисти

Метаданните на снимките на Волен Сидеров, които обиколиха всички медии през миналата седмица, сочат, че те са направени в период от едн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика