Нейнски: Не разбирам какъв е проблемът на Кунева

28627
Нейнски: Не разбирам какъв е проблемът на Кунева
Снимка: БГНЕС

"Не виждам какъв е проблемът да седнем в студиото", заяви Надежда Нейнски по повод несъгласието на Меглена Кунева те да гостуват едновременно в предаването Дикоff.

"Разбрахме, че подобни изкуствени прегрупирания не спечелват доверието на хората. Последните избори го доказаха, което означава, че хората са доста паметливи и не искат механично сдружаване на елитите, а промяна в политиката, която да възстанови доверието им", посочи Надежда Нейнски.

Меглена Кунева отказа да застане срещу Надежда Нейнски

 „С г-жа Нейнска не сме заедно в студиото, защото не искам да съм срещу нея. Ние нямаме какво да делим. Аз съм сигурна, че, ...

„За мен евроизборите са преди всичко сблъсък между две жизнени философии. Смятам, че трябва да се даде шанс хората наистина да видят, че могат да гласуват за открита политика", заяви настоящият евродепутат. Според нея Реформаторският блок във вида, по който се структурира, не защитава десните ценности.

„Кога г-жа Кунева започна да говори за задкулисието и мафията? Смятам, че нормалността в България ще се върне, когато има ясен политически дебат", коментира още Нейнски.

По думите й една от причините да напуснат РБ била, че Реформаторите не пожелали да проведе дебат за решенията в сферата на енергетиката.

С идването на Симеон Сакскобурготски било направено началото на подмяната на Десницата, смята Надежда Нейнски. Именно поради тази причина тя отказала предложено от него място, но днес не пожела да каже какво.

Нейнски: Тече кампания за дискредитиране на ЕС в България

Случващото се в Украйна показва важността на решенията, взети от правителството на ОДС (1997- 2001г.). Събитията в България можеха да с...

„Правителството на ОДС загуби властта поради това, че направи много тежки и непопулярни реформи. Когато през 2000г. паднаха визите това беше плод на къртовски труд във всяко едно министерство, на контрол на границите и на добра политика в сферата на вътрешните работи и правосъдието", посочи Надежда Нейнски, като каза, че винаги ще бъде проевропейски човек. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика