Радан Кънев отвърна на Борисов, разтревожи се за провала на здравната реформа

2951
Радан Кънев отвърна на Борисов, разтревожи се за провала на здравната реформа
Снимка: БГНЕС

Това са само малка част от лъжите, които премиерът си позволи в това интервю - за първи път и между другото, вече коментирах, че Бойко, който лъже, не е Бойко, който познаваме. Премиерът Борисов умееше добре да манипулира публиката без да изрича преки лъжи, заяви в кулоарите на НС съпредседателят на РБ Радан Кънев по отношение на атаката от страна на Борисов по темата "КЗК", предаде БГНЕС. Припомняме, че преди два дни Борисов обяви как ГЕРБ няма да участва в избора на нова КЗК, но малко след това Цветан Цветанов обяви, че ГЕРБ ще защити предложените кандидати.

„Това бе основното му политическо умение, а неговата загуба лишава България от силен политически лидер - за добро или лошо”, добави Кънев. С г-н Лозан Панов се запознах онзи ден на прием в американското посолство, по случай пристигането на новия посланик, не го бях виждал преди това дори в съдебна зала, отбеляза Кънев. Г-н Топалов продължавам да не познавам лично, въпреки, че съм се явявал по дела в зала при него, каза депутатът.

Портних отговори на Кънев: Няма как да отложим чистотата във Варна

Кметът на Варна Иван Портних отговори на призива на лидера на ДСБ Радан Кънев да се спре обществената поръчка за сметосъбиране и почист...

Не съм запознат с мотивите на КС, но съм изключително разтревожен, заяви Радан Кънев по отношение на решението на КС да отхвърли съществени текстове от здравната реформа, предложена от министъра на здравеопазването Петър Москов. Истината е, че за повече от година мнозинството в НС и правителството имат много малко успехи, обобщи той. Основната промяна в България е тази в здравеопазването и ако тя бъде прекършена, всичките ни усилия изглеждат безполезни, е неговото мнение.

По темата със здравната реформа мигновено отношение взе и лидерът на БСП Михаил Миков. Москов да си вдига чуковете и да се изнася, призова Миков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com