Валери Симеонов видя Турция като източник на радикален ислям

2030
Валери Симеонов видя Турция като източник на радикален ислям
Снимка: БГНЕС

Естествено, че ще има ефект. Всеки закон, който се спазва, има ефект. Има забрана да се носи бурка в редица други държави – Франция, Белгия, забележете Турция, изсмя се при последните си думи лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Според него точно Турция в лицето на Дианета „чаршафосва” ромите в Пазарджик например.

Парадоксално в Турция е забранено носенето на бурка или никаб, а извън Турция по този начин се разширяват териториите на исляма. Гледайте на бурките като на разпространението на минаретата – това е маркиране на територията, смята националистът.

Единодушие да се забранят бурките

Бурките не са нетипични за исляма. Те са доказателство за политически ислям, никъде в Корана няма думата „бурка“, камо ли п...

Не бива да се допускат крайни прояви в исляма, категоричен беше Симеонов пред Нова телевизия. Той не пожела да коментира изследване на Иван Костов, според което 8000 души в България са готови да оправдаят терористични действия при определени обстоятелства.

В Родопите се забелязват омотани в чаршафи артисти – сигурен съм, че службите знаят къде е опасното, продължи Симеонов. Според него тези случаи подсказват „временни явки” и прехвърляне на хора на запад.

Симеонов сподели предложенията на НФСБ в религиозно отношение. Всички религии да се разпространяват на български език. Да се прекрати финансирането отвън на която и да е религия. Българското знаме трябва да се вее пред всеки храм. Всяко вероизповедание да е подчинено на Закона за счетоводството, изброи Симеонов.

Естествено, че „Гранична полиция” съдейства за преминаване на групи от мигранти през границата, коментира Валери Симеонов скандалния запис от термокамера, която показва как голяма група минава границата с Турция. Става въпрос за много доходен бизнес – по 2000 лева на човек от Бургас до София, твърди Симеонов. Според него се знае кои камери не работят и записът от термокамерата всъщност е изключение. Имайте търпение, разследва се случаят, завърши лидерът на НФСБ.

Швейцарски кантон забрани бурките, глобата е 9200 евро

Носене на бурка на публично място беше забранено в швейцарския регион Тичино. Глобата при нарушение стига 9200 евро. Местният парламент...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика