50 години на пазара: PROI Worldwide обяви нова бранд идентичност

1383
50 години на пазара: PROI Worldwide обяви нова бранд идентичност
Снимка: Intelday

PROI Worldwide, най-голямата организация на водещите световни независими комуникационни агенции с партньори в 50 държави, представи динамична нова идентичност на марката. В чест на 50-годишнината на групата, новата визия представя амбициозните планове на организацията за бъдещето. PROI Worldwide обхваща 78 PR и комуникационни фирми* в 165 града и 50 държави, всяка от тях доказан лидер на родния си пазар.

Не бъди кукла на конци!

  Новото видео на кампанията “Намери друг начин” кара младите да се замислят колко е важно да бъдеш толерантен  ...

“Новото лого на организацията отразява силата на интегрирането на различни перспективи с обща цел и начин на мислене”, каза председателят на PROI Worldwide Циро Диаз Рейз, президент на агенция Imagem Corporativa, базирана в Бразилия. “Още по-важен е фактът, че градим бъдещето около авангардния поглед върху комуникационната индустрия и споделената мисия за ускоряване развитието на агенциите в полза на нашите партньори, служители и клиенти”.

“Промяната и креативността са в основата на PROI Worldwide и новата корпоративна идентичност само доказва това”, каза Боян Иванович, изпълнителен директор на комуникационна агенцията Intelday Solutions, която е ексклузивен партньор на PROI за България. “Този процес е естествена стъпка, която съвсем скоро и самите ние ще обявим за българския пазар”.

Колективно партньорите на PROI генерират близо милиард щатски долара приходи, като броят на комуникационните консултанти в агенциите надминава 7300. Хиляди клиенти, включително десетки компании от Fortune 500, се доверяват на партньорите на PROI в една или повече държави и региони по света.

CETIN България зарадва 58 деца в неравностойно положение като се включи в кампанията „Готови за първия срок“

Служителите на CETIN България се включиха за първа година в кампанията „Готови за първия срок“ и така зарадваха деца в нера...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com