Една от най-популярните видео платформи вече е достъпна в A1 Xplore TV

4722
Една от най-популярните видео платформи вече е достъпна в A1 Xplore TV
Снимка: A1

Интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV вече предлага на своите клиенти и възможност за директен и бърз достъп до съдържание от една от най-популярни платформи за видео споделяне. Приложенията YouTube и YouTube Kids в Xplore TV предоставят цялото съдържание, функционалности и навигация, които клиентите са свикнали да ползват на телефон или компютър – директно на телевизионния екран.

С нововъведението абонатите на Xplore TV могат да достъпват личните си плейлисти и абонаменти и да гледат любимите си видеа – на ТВ екрана у дома. Приложението YouTube в главното меню на Xplore TV може да бъде управлявано и през смартфон.

С YouTube Kids в Xplore TV родителите получават сигурност, че децата им не биха попаднали на неподходящи за възрастта им видеа. Съдържанието е групирано по възрастови групи - за най-малките до 4 години, за децата между 5 и 7 години и съответно за от 8 до 12-годишните. За допълнително удобство видеата могат да бъдат категоризирани и по жанр – поредици, музика, обучение, препоръчани и други. Гледането на образователно и развлекателно съдържание е сред любимите занимания на децата, родени в дигиталната ера. Когато е съобразено с възрастта им, възрастните могат да бъдат спокойни, че децата ще получат нови знания, докато са пред телевизора и ще се забавляват безопасно.

А1 Xplore TV предлага канали с 4К Ultra HD качество и функции за универсално търсене, а интуитивният потребителски интерфейс улеснява достъпа до съдържание в програмата. А1 Xplore TV има и функция за персонализирани препоръки и предлага на зрителите съдържание, съобразено с техните предпочитания.

А1 дава двойно повече минути и МВ при презареждане на предплатена карта

А1 продължава да работи по нови начини да подпомогне своите клиенти в продължаващия период на социална изолация заради епидемията от CO...

Ключово предимство на платформата е А1 Видеотека, която съдържа богато разнообразие от хитови филми, които не се излъчват вече на голям екран. Тя предоставя достъп до първокласни филми от най-популярните световни студиа, които абонатите на Xplore TV могат да гледат в уюта на своя дом. Селекцията на А1 Видеотека непрекъснато се обновява с още кино продукции.

Допълнително удобство е и приложението A1 Xplore TV GO, което синхронизира съдържанието между отделните устройства. По този начин, ако желае, потребителят може да продължи да следи любимото си предаване през своя смартфон или таблет докато е в движение.

YouTube е сред най-популярните платформи за видео споделяне. Над 2 милиарда потребители в световен мащаб посещават YouTube всеки месец и генерират над милиард часа видео гледания всеки ден. Ползвателите му качват, преглеждат, оценяват, коментират, добавят и споделят видеоклипове.

С добавянето на новите функционалности за бърз достъп до YouTube и YouTube Kids в А1 Xplore TV клиентите вече разполагат с телевизионно съдържание, хитови кино заглавия, и достъп до видео съдържание – директно през телевизора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel

Новата Motorola Edge 50 Pro идва в комплект с домашна камера за видеонаблюдение Aqara Camera E1 онлайн или в магазините на А1

Кой е най-важният аспект при избора на смартфон

Проф. Силвия Илиева е сред Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България

Приложение за хранителни режими и „говореща“ количка спечелиха наградите на Yettel на TUES Fest 2024

Истински флагман: Представяне на Honor Magic6 Pro

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии