Животът е хубав с LG - навсякъде и по всяко едно време

1069
Животът е хубав с LG - навсякъде и по всяко едно време
Снимка: LG

LG Electronics стартира кампанията - " ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ С LG – НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ" - , която ще се проведе през следващата седмица в няколко града в България. Между 27 май и 2 юни специалната каравана на LG ще посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, за да представи нови продукти и иновативни технологии, които улесняват ежедневните дейности и правят живота по-лесен и по-добър!

По време на кампанията потребителите, които посетят караваната на LG, ще могат да се възползват от безплатен ремонт на своите телевизори, монитори и домакински уреди на LG, които са закупени след 1 януари 2019 г., дори ако гаранцията им вече е изтекла. Във всеки от трите града караванара на LG ще бъде позиционирана на едно от централните места. В Пловдив на 27-ми и 28-ми май на ул. Капитан Райчо Николов 2, на паркинга срещу фонтаните, в Стара Загора на 29-ти и 30-ти май в парк Никола Петков, Кестенова алея и в Бургас на 1-ви и 2-ри юни на площад Тройка.

Посетителите на караваната ще бъдат сред първите в България, които ще видят и изпробват новите, иновативни устройства на LG. Една от основните атракции ще бъде хладилникът LG MoodUp, който се превърна в световен феномен, защото може да го свържете с телефона си и да пуснете любимите си песни, докато вратата на хладилника променя цветовете си в ритъма на музиката. На разположение е и революционната WashTower - пералня и сушилня, която има специализирани режими за различни видове дрехи и материи. Истинските геймъри ще се радват да видят мониторите LG UltraGear, които имат невероятно бързо време за реакция от само 0,03 ms, поради което се използват от професионални геймъри по целия свят. LG има водеща позиция на пазара за телевизори благодарение на LG OLED - впечатляваща технология за дисплеи, която доминира на световните пазари през последните 11 години. Посетителите на караваната ще могат да разгледат за първи път новия телевизор G4 OLED - последното технологично чудо, което с право се смята за един от най-добрите телевизори, създавани някога. В допълнение към иновативните устройства на LG, посетителите могат да очакват интерактивно съдържание, както и многобройни изненади.

"Кампанията ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ С LG – НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ има за цел да покаже как изглежда един модерен и иновативен начин на живот. Представяйки най-новите продукти на LG, ние можем ефективно да демонстрираме как интелигентните технологии ни помагат да пестим време и енергия при изпълнение на ежедневните домакински или бизнес задължения. Очакваме с нетърпение да се срещнем с много от нашите настоящи и бъдещи клиенти, които винаги са били нашето най-голямо вдъхновение в намирането на нови начини за използване на технологичните иновации, за да направят живота по-лесен и по-добър", каза Петко Кънев, Мениджър Бизнес решения.

Екип от експерти на LG ще представят най-новите продукти на посетителите и ще демонстрират различните функции и характеристики чрез интерактивни екрани, с персонализирани препоръки към посетителите, базирани на техните индивидуални нужди и предпочитания. Чрез индивидалния подход всеки посетител ще получи подробна представа за интелигентните технологии и ще може да изпробва някои от устройствата и да се убеди в тяхната ефективност и практичност.

Можете да научите повече за кампанията, като последвате този линк: https://www.lg.com/bg/lglifesgood-karavana .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com