Неограничен мобилен интернет на максимална скорост за 24 часа с допълнителен пакет от A1

2488
Неограничен мобилен интернет на максимална скорост за 24 часа с допълнителен пакет от A1
Снимка: A1

Неограничен мобилен интернет на максимална скорост предлага A1 на своите абонати на мобилна гласова услуга чрез новия си допълнителен пакет Unlimited MB. Той осигурява на потребителите неограничен мобилен интернет в рамките на 24 часа – винаги когато имат нужда от него, без ограничение на броя активации в месеца.

Активирането е максимално улеснено – чрез мобилното приложение Моят А1 или уеб версията му на A1.bg. Единственото условие за абонатите на мобилна услуга е да имат регистрация в приложението. За цялата 24-часова валидност на пакета не се налага клиентът да предприема други действия за управление или деактивиране.

Това лято 5G ULTRA на максимална скорост е за всички

Лятото е време за приключения, а те трябва да се споделят – веднага и с всички. Именно затова A1 отваря своята 5G ULTRA мрежа за ...

Пакетът позволява на клиентите да получат неограничен достъп до Интернет на максимална скорост, даже включените мегабайти в плана им да са свършили. Първата активация в рамките на календарния месец е безплатна, а всяка следваща в рамките на същия месец ще се заплаща на цена от 2,99 лева, които ще се добавят към месечната фактура на клиентите. Единствената разлика между безплатния пакет и платения е, че при платена активация на Unlimited MB абонатите ще могат да се възползват от мегабайтите на максимална скорост и в роуминг в ЕС при използването на Национален план за роуминг.

Допълнителният пакет Unlimited MB е подходящ за пътуващите през летния сезон, за работещите в движение, а също и за ценителите на мултимедийното забавление, които искат да бъдат сигурни, че винаги ще имат достъп до любимото си съдържание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com