Смартфонът HMD Pulse Pro дебютира в България

2216
Смартфонът HMD Pulse Pro дебютира в България
Снимка: HMD Pulse Pro

В края на април HMD, производител на телефоните Nokia, представи първите смартфони със собствения си бранд – серията HMD Pulse. Общото между трите модела – HMD Pulse, HMD Pulse+ и HMD Pulse Pro – са изчистените линии, елегантният дизайн, възможността за самостоятелна поправка и премиум качеството на достъпна цена. Особено впечатление прави HMD Pulse Pro, който вече е наличен и в България.

Устройството се предлага с впечатляващата 50МР селфи камера със жестова навигация (Selfie Gesture Navigation) и режим AI Super Portrait за кристално чисти изображения дори при ниска осветеност. Новият модел дава спокойствие с до 59 часа живот на батерията с едно зареждане, както и опцията за ремонт в домашни условия с iFixIt за подмяна на дисплея, батерията и порта за зареждане.

Pulse Pro на HMD е наличен в три цвята: зелено (Glacier Green), лилаво (Twilight Purple) и черно (Black Ocean). Зеленият HMD Pulse Pro има и собствено зарядно устройство в същия цвят, което се продава отделно. Със своя непреходен дизайн и елегантен силует, той създава усещането за лукс, но е на достъпна цена – 289 лв. в конфигурация 6/128 GB и 329 лв. в конфигурация 8/256 GB памет. Моделът е и с три години гаранция.

HMD отбелязва пускането му на пазара с придружаваща го лимитирана колекция от авангардни модни аксесоари, дело на британската дизайнерка Шинейд Гори - ‘The Phonecore Collection’. Колекцията е изцяло вдъхновена от дизайна и цвета на зеления Pulse Pro и включва слънчеви очила с едри рамки и стъкла, наподобяващи самия телефон, широк колан с кейс и умалена раница с еклектична форма, предназначена специално за смартфона.

В България ексклузивната линия няма да се продава, но лимитиран брой от аксесоарите ще бъдат подарени като награди заедно със смартфона HMD Pulse в поредица от игри в социалните мрежи Pro през юни. 

HMD Pulse+ и HMD Pulse също вече са налични в търговската мрежа у нас. Подобно на HMD Pulse Pro, и те предлагат до 59 часа живот на батерията с едно зареждане и възможност за самостоятелна поправка от първо поколение. HMD Pulse+, на препоръчителна цена 259 лв., разполага с 50MP задна камера и сензор за дълбочина и е наличен в три цвята - праскова, зелено и черно. HMD Pulse постига перфектния баланс между достъпна цена, производителност и ремонтопригодност. С 13MP камера, снабдена с AI HDR и оптимизация на тоновете на кожата за естествено ярки снимки, HMD Pulse (наличен в синьо, розово и черно) впечатлява и с цената си от 219 лева.

И трите модела от серията са Android Enterprise Recommended, разполагат с NFC и 5000mAh батерия, която ще запази 80% от първоначалния си капацитет дори след 800 цикъла на зареждане. Това на практика гарантира 3-4 години безпроблемна употреба. Предвидени са и 2 актуализации на операциаонната система и 3 години тримесечни актуализации на сигурността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com