Тийнът настоява за смартфон – вземете му с отстъпка до 300 лв.

1162
Тийнът настоява за смартфон – вземете му с отстъпка до 300 лв.
Снимка: Envato

Ако само смартфонът е останал в списъка със задължителни покупки за началото на учебната година, ето как можете да се възползвате от изгодна оферта до края на септември.

Септември по традиция е месецът, който минава под знака на подготовката за училище. Всичко за родителите се завърта около оста „Има време, ще вземем всичко необходимо до началото на учебната година“ и „О, ужас! Няма време! Какво ще ти трябва за тази година?“. Не се изненадвайте, ако в списъка вашето дете небрежно е включило и смартфон. И докато при по-малките ученици обикновено това е по-скоро прищявка и купуването може да бъде отложено, при тийнейджърите смартфонът е сякаш неизбежен. 

За повечето родители подобна инвестиция не е малка и е свързана с известно проучване. За да сме полезни на онези, които са взели вече решение да я направят, ще споделим, че има как това да стане и изгодно, и с мисъл за природата.

До края на септември от Yettel предлагат смартфони с отстъпка до 300 лева. Може да се избира между  32 модела. Сред тях са HUAWEI Nova 11 с ултратънък дизайн и плоски ръбове в два цвята, XIAOMI Redmi Note 12 Pro за креативно настроените, който върви заедно с гривна Smart Band 7 NFC, и SAMSUNG Galaxy A54 5G с първокласно стъклено покритие, изчистен дизайн на камерата и енергизиращи цветове.

Отстъпката от до 300 лева е част от „Зелената кауза“ на телекома. Включилите се в нея могат да се възползват от някоя от офертите при сключване на двугодишен договор за абонаментни планове Total Unlimited или Total 31.99 до 30.09.2023 г. „Зелената кауза“ цели да повиши информираността по темите за устойчивия начин на живот. Всеки месец, включилите се в каузата, ще получават интересни съвети с лесни стъпки за опазване на природата. За информационния бюлетин с полезна информация можете да се абонирате и през мобилното приложение на оператора или на yettel.bg. Като допълнение, от Yettel са предвидили и томбола за нов телефон или часовник сред присъединилите се към каузата до 30 септември. Повече информация за нея е налична отново на интернет страницата на оператора.

А ако се чудите какво да правите с непотребен вече стар телефон, нашият съвет е да не го държите в шкафа, а да го предадете за рециклиране в някой от обектите на Yettel.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com