Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G ще се предлага само от А1

4784
Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G ще се предлага само от А1
Снимка: А1

От основаването си през 2010 година Xiaomi бързо се издигна до върха на динамичния технологичен пазар и сега заема една от водещите позиции на производители на устройства в световен мащаб. Компанията се специализира предимно в създаването на смартфони и потребителска електроника, които набират все по-голяма популярност в световен мащаб. Тази тенденция е валидна и на българския пазар и А1 включва в портфолиото си голяма част от моделите на компанията. Отскоро сред тях е и Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G, който се предлага ексклузивно от А1.

По-достъпният модел от серията Xiaomi Redmi Note 11 също може да бъде закупен от А1.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro вече се предлагат от А1 със специална оферта

А1 започна да предлага най-новите модели на Xiaomi - Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro. Смартфоните идват със специален бонус, който важи за ог...

И двата смартфона са налични онлайн на A1.bg или във физическите магазини на А1.

Топ характеристики в полза на потребителите

В новия Redmi Note 11 Pro+ 5G китайският технологичен гигант подобрява всеки ключов компонент от хардуера спрямо предишното поколение устройства от бранда. Впечатление прави батерията, която е с капацитет от 4500 mАh. Освен че за пръв път компанията прави решение да включи толкова голяма батерия в свой флагман, тя е придружена с технология за бързо зареждане с цели 120W. Според Xiaomi тази функция ще позволи на потребителите да заредят устройството oт 0 дo 100% caмo зa 15 минyти.

Друг ключов компонент – чипсетът, също има подобрения. Устройството е снабдено с мощен и енергийно ефективен осемядрен процесор MediaTek Dimensity 920. Освен повишена изчислителна мощ, процесорът притежава съвместимост с мрежата от пето поколение и ще позволи на потребителите да се докоснат до изключителните предимства на 5G ULTRA на А1.

Потребителите, които са свикнали постоянно да използват смартфон устройство, ще останат доволни и от 6,67-инчовия екран на Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G. Той е от типа Super AMOLED DotDisplay, притежава Full HD+ резолюция и честота на опресняване от 120Hz за перфектно и плавно визуализиране на картината на смартфона.

НАПГ и А1 организираха пролетен лагер за 20 младежи от приемни семейства

След двегодишно прекъсване заради COVID-19 А1 и Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ) проведоха традиционния пролетен лагер за...

Моделът впечатлява и с 16MP предна камера, както и тройна задна камера - 108MP основна, 8MP ултраширока и 2MP телемакро камера, а благодарение на двойното естествено ISO и сензора Samsung HM2, Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ улавя всеки момент с реалистични детайли дори при по-слаба светлина.

Смартфонът се предлага в три цвята – графитено сиво, атлантическо синьо и звездно черно с 6GB RAM и 128GB памет за съхранение на файлове и може да бъде закупен на цена от 23,99 лева на месец или 439,99 лева в брой, в комбинация с план Unlimited Ultra от А1.

Xiaomi Redmi Note 11 – отлично съчетание на цена и качество

По-достъпният модел от серията - Xiaomi Redmi Note 11, също се отличава с впечатляващи характеристики. Ако сравним двата модела, Redmi Note 11 се позиционира една идея по-ниско спрямо своя по-голям брат, но в същото време предлага отлични характеристики. Впечатление прави батерията, при която производителят е повишил капацитета – 5000 mAh, като технологията зад нея позволява бързо зареждане с 33W. Според Xiaomi това позволява малко над 2 дни работа с устройството само с едно зареждане, като батерията може да достигне своя пълен капацитет за по-малко от половин час.

Чипсетът на Redmi Note 11 също е осемядрен - Snapdragon 680, който от своя страна предлага по-висока енергийна ефективност в сравнение с последното поколение. Смартфонът разполага с 4GB RAM памет, а пространството за съхранение на информация е 64GB, но потребителят може да я увеличи до 1 ТВ с помощта на карта памет.

Xiaomi Redmi Note 11 е подходящ и за любителите на фотографията, тъй като разполага с четворна камера на гърба - 50МР основен сензор, 8МР утраширокоъгълна камера, 2МР макро бленда и 2МР сензор за дълбочина.

Комуникационната стратегия на А1 за лансиране на 5G ULTRA спечели злато на BAAwards’21-22

Кампанията за лансиране на 5G ULTRA от А1 спечели първо място в категорията „Нова услуга“ на Седмите годишни награди на Бъл...

Екранът на смартфона също е отличен – 6,43-инчов AMOLED дисплей, с FHD+ резолюция и с честота на опресняване от 90Hz.

Xiaomi Redmi Note 11 може да бъде закупен в три цвята - сумрачно синьо, звездно черно и графитено сиво. Устройството се предлага на цена от 11,99 лева на месец и 229,99 лева в брой с план ONE 34,99 от А1.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com