Yettel дава 300 лв. онлайн отстъпка за iPhone 14 Pro

2861
Yettel дава 300 лв. онлайн отстъпка за iPhone 14 Pro
Снимка: Yettel

Ексклузивната онлайн оферта на Yettel през август идва с със супер отстъпка за бестселъра iPhone 14 Pro 5G във версията му с 256 GB вградена памет. Само на yettel.bg до края на месеца всички фенове на Apple могат да се възползват от голямото намаление и да се сдобият изгодно с актуалния флагман на бранда при подписване на двугодишен договор с план Total или Total Unlimited. А за едно наистина неустоимо предложение телекомът дава не две, а три години безплатна гаранция за всеки смартфон в каталога си, а поръчката от онлайн магазина е с безплатна доставка за цялата страна.

iPhone 14 Pro е смартфонът от най-високия клас на бранда в момента. Приковава погледите с новия 6,1“ Super Retina XDR дисплей с подобрена ProMotion технология, която дава възможност за Always-On функция –  за първи път при iPhone. Тя е възможна благодарение на новата честота на опресняване от 1 Hz до 120 Hz заедно с подобрени енергоефективни технологии. Когато Always-On дисплеят е активен, времето, уиджетите и дейностите в реално време остават достъпни с един поглед по всяко време, а тапетът е затъмнен. В допълнение към технологията Always-On Super Retina XDR, дисплеят на iPhone 14 Pro предлага по-висока пикова HDR яркост – до 2000 нита. Има и най-високата пикова яркост на открито в смартфон и е два пъти по-ярък от iPhone 13 Pro при слънчеви условия.

iPhone 14 Pro се нарежда до най-добрите камерафони на пазара с иновативната си 48 МР камера, допълнена от две 12 МР сензора и 12 МР селфи камера. Тя идва със специален портретен режим с разширено боке, контрол на дълбочината и възможност за 4K видеозапис при 24 fps, 25 fps, 30 fps или 60 fps. Надградени са и възможностите за заснемане в нощен режим за уникални кадри при ниска осветеност, а на лице е и адаптивната светкавица True Tone, Фотонен двигател, Deep Fusion, както Smart HDR 4 за снимки.

iPhone 14 Pro се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран гръб от матово стъкло с водоустойчивост IP68 и дисплей, защитен от Ceramic Shield. Моделът работи с по-бързия чип A16 и при него вече няма прорез за системата с TrueDepth камера, като вместо това Apple е възприела т.нар. „динамичен остров“ –  прорез с форма на капсула в горната част на дисплея, в който се намира оборудването на камерата и който може да променя формата и размера си с помощта на софтуер в зависимост от това какво се представя на екрана.

Този август потребителите могат да вземат страхотния iPhone 14 Pro 5G 256GB от yettel.bg с 300 лв. отстъпка за 2069,99 лв. в брой с план Total Unlimited 59.99 и договор за 24 месеца или на изплащане за 99,59 лв. на месец за 24 месеца.

Повече за ексклузивната онлайн оферта на Yettel можете да видите тук.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com