Една не толкова обичайна любов: Руни Мара и Хоакин Финикс (СНИМКИ И ВИДЕО)

25442
Една не толкова обичайна любов: Руни Мара и Хоакин Финикс (СНИМКИ И ВИДЕО)
Снимка: Getty/Guliver

Началото на романа между двойката, която днес са Патриша Руни Мара (35) и Хоакин Финикс (45), започва точно като тази на толкова много други актьори и актриси в Холивуд - на снимачната площадка. През 2012 г. те бяха потопени в записа на "Her" - игрален филм, в който Финикс се влюбва в Скарлет Йохансон, превърната в робот. Освен че са се срещали на снимачна площадка, тяхната любовна история - далеч от светлините на прожекторите, доколкото е възможно, не е нищо подобно на останалите холивудски колеги. Те вече имат бебе, но може да е изминал и месец от раждането му и никой от тях не е потвърдил официално новината, съобщава списание „Venity Feir“.

„Той се сдоби със син, красанец на име Ривър, така че сега не може да прави промоция“, обясни режисьорът Виктор Косаковски тази неделя на филмовия фестивал в Цюрих, попитан за Хоакин Финикс, който си сътрудничи с него като изпълнителен продуцент на игралния филм „Гунда“. По този начин приятелят потвърждава слуха, който се върти от известно време. Смята се, че бебето се е родило преди месец, макар че едва през май беше съобщена новината за бременността. Той е първото дете и за двамата и името има много емоционално значение - това е почит към брат му, Ривър Феникс, който трагично почина през 1993 г. на 23-годишна възраст в резултат на свръхдоза.

 

Двойка, която обсъжда цял Холивуд:

Връзката им от самото им начало е толкова тиха, колкото раждането на първото им дете. Въпреки че се срещат през 2012 г., любовта изкристализира едва през 2016 г., когато се срещнаха отново на снимачната площадка на италианския филм „Мария Магдалена“. Както Финикс призна в интервю за американската версия на „Венити Феър“, преди са били само приятели „на хартия“, но тя била единственото момиче, което някога търсил в „Гугъл“. След като разбрали, че се харесват връзката им е факт и през 2017 г. вече позират заедно на червен килим.

 

Няколко незабравими момента за двамата можете да видите в следващото видео:

Поводът е много специален - това е филмовият фестивал в Кан и по този начин двойката потвърждава връзката си пред камерите, за изненада и удоволствие на света. Тогава те се снимат в един от най-романтичните снимки в света на киното, благодарение на искрените си любовни погледи. През май 2019 г. двойката се сгодява, въпреки че информацията изтича до ушите на пресата, а не е официално потвърдена от тях. По същия начин, както сега се случва с бебето. Причината за подозренията е открадната снимка, която някои папараци са направили на Руни с голям диамантен пръстен.

 

След като ухажването им е известно, двойката никога не изпускаше дискретността. Така Финикс посвщава няколко емоционални, но дискретни думи на Мара през септември 2019 г., когато се предполагаше, че те вече са сгодени, в благодарствената си реч за наградата, която получава на Международния филмов фестивал в Торонто: „Тук, някъде , не знам къде, има мръсен дракон и бих искал да откъсна крилата му, да го завържа с одеяло и да спя с него завинаги ... Обичам те. Благодаря ти". Международната преса обясни това позоваване на дракон като „отскочка“ към ролята, която беше повратна точка във филмовата кариера на Мара: Лисбет Саландер, в „Момичето с татуировката на дракон“, от сагата Милениум.

На последната гала на Оскарите 2020, преди избухването на пандемията двамата са хванати в един от най-завидните кадри на нощта. Фотографът Грег Уилямс ги засне със сърдечен любовен поглед , както и да ядат бургер - Мара с маратонки Converse - след като Финикс получи статуетката благодарение на ролята си в „Жокер“. Но това е, че в допълнение към голямата си любов и страстта си към света на киното, Патриша и Хоакин споделят и грижата за спасяване на околната среда, което ги накара да бъдат вегани и да се присъединят към Джейн Фонда в нейните протести, за да спасят планетата. Те живеят заедно в Холивуд и имат няколко кучета, които разхождат. Сега към милата комбинация ще бъде добавена и бебешка количка.

Двойката представлява двете лица на САЩ: тя принадлежи към две от най-богатите и мощни семейства в САЩ - Руни притежават „Питсбърг Стийлърс“, а Мара са собственици на „Ню Йорк Джайънтс“, два отбора с признат престиж в НФЛ. Той има много по-скромни корени: израснал е в семейство на хипита, принадлежащи към сектата на Божиите деца, като е бил принуден да проси пари по улиците, за да оцелее. Но въпреки че имат толкова различен произход и избягват на всяка цена светлините на прожекторите, които преследват личния живот на всички известни холивудски знаменитости, и двамата са намерили слава и признание в света на киното и са консолидирали една от най-красивите и загадъчни връзки в цялата филмова индустрия.

* Превод: БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com