Ерос Рамацоти разряза торта с най-малката си дъщеря

17872
Ерос Рамацоти разряза торта с най-малката си дъщеря

Вчера италианската звезда Ерос Рамацоти, който ще посети София със световното си турне Perfetto World Tour на 26 септември в зала „Арена Армеец“, отпразнува рождения ден на най-малката си дъщеря. Семейното тържество по повод четвъртата годишнина на Рафаела-Мария – дете на Рамацоти от настоящата му съпруга и топ модел Марика Перегринели, веднага беше отразено от италианските медии.

Празникът премина в тесен кръг, но не и без специални изненади за малката принцеса в семейство Рамацоти. Щастливият татко бе подготвил прекрасно семейно тържество с много детски забавления и  огромна торта с любимите герои на малката Рафаела-Мария.

Пускат допълнителни билети за концерта на Ерос Рамацоти

Заради огромния интерес към концерта на Ерос Рамацоти, който ще се проведе на 26 септември в Арена Армеец, организаторите от Жокер Меди...

Сред строго подбраните гостите бе и по-голямата дъщеря на Рамацоти Аурора от брака му с Мишел Хунцикер, която през последната година стана феномен в социалните мрежи с рекорден брой последователи във Facebook и Instagram.

19-годишната красавица, която е силно привързана към малката си сестричка и братчето си Габрио Тулио, публикува снимка в Instagram със следното изречение:

„Вие променихте живота ми…! Обичам Ви!“. Младата Аурора се стреми да прекара колкото може повече време с по-малките си братя и сестри и обичания си татко, тъй като тази есен ще замине за Лондон, където ще продължи образованието си.

Perfetto World Tour ще “акостира” на 26 септември в Арена Армеец в София, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия. Така българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата.

Ерос Рамацоти обикаля света с български самолет

Ерос Рамацоти ще обиколи света с български самолет по време на турнето си Perfetto, което стартира през септември. Най-успешният италиа...

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Следете официалната страница за концерта във Facebook за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia.

 

Концертът на Ерос Рамацоти в София под патронажа на посолството на Италия

Обявеният за най-успешен италиански изпълнител на всички времена Ерос Рамацоти получи подкрепата на собствената си държава за концерта ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com