И Symphony X на Loud Festival 2012

3663
И Symphony X на Loud Festival 2012
Пионерите на американския прогресив метъл ще свирят на 2 юни в Парка на Летище София, до Терминал 2

Symphony X  e поредната група, която ще вземе участие в дебютното издание на Loud Festival 2012. Пионерите на американския прогресив метъл ще свирят на 2 юни в Парка на Летище София, до Терминал 2. Това ще е първото гостуване на групата в България.

Петорката от Ню Джързи ще излезе на сцената на феста непосредствено преди хедлайнерите на вечерта W.A.S.P.. В същия ден, както вече стана ясно, ще забият и полските дет/блек метъл машини Behemoth и италианската готик сензация Lacuna Coil. На следващия ден Meshuggah, Annihilator и Slayer ще завземат парка на Летище София.

Meshuggah свирят на Loud Festival 2012

Meshuggah са поредната група, потвръдила участието си на Loud Festival 2012. На 3 юни (неделя) създателите на math метъла ще излеят цял...

Symphony X са една от основнте фигури в съвременния прогресив метъл наред с имена като Dream Theater, Fates Warning и Shadow Gallery. Групата е създадена през 1994 от китариста Michael Romeo. Албумите им “The Divine Wings of Tragedy” и “V: The New Mythology Suite” ги изстрелват към върха в прогресив средите, а с албума от 2007 “Paradise Lost” Symphony X постигат значителен комерсиален успех.

През юни 2011 излезе осмият студиен албум на бандата от Ню Джързи “Iconoclast”, който е най-успешното издание на Symphony X досега.

Двудневните билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на eventim.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com