Meshuggah свирят на Loud Festival 2012

3927
Meshuggah свирят на Loud Festival 2012
Щведите ще забият на втория ден на фестивала, 3 юни

Meshuggah са поредната група, потвръдила участието си на Loud Festival 2012. На 3 юни (неделя) създателите на math метъла ще излеят цялата си технична агресия на сцената на фестивала. Това обявиха преди броени минути организаторите от Loud Concerts.

С потвърждаването на Meshuggah, групите на Loud Festiva 2012 стават четири. В първия ден на феста паркът на Летище София ще бъде пометен от полските блек/дет метъл машини Behemoth и легендарните W.A.S.P.

На 3 юни освен Meshuggah, на сцената на Loud Festiva 2012 ще излязат и траш пионерите Annihilator. Очаквайте скоро обявяването и на останалите групи, които ще се включат в метъл събитието.

Двудневните билети за Loud Festiva 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg

И Benemoth забиват на Loud Festival 2012

Една от най-актуалните в световен мащаб съвременни екстремни групи потвърди участието си на Loud Festival 2012. Black/death metal гиган...

Loud Festiva 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

Meshuggah:

За феновете си Meshuggah са най-зверската и ненормална банда на света. Шведите са известни в метъл средите със супер комплексната си музика, съчетаваща умопомрачителна техничност, math rock елементи, странното темпо на експерименталния джаз и бруталността на thrash metal-a. Създадена преди повече от 25 години групата не спира да разбива границите на представите ни за метъл музика с 7 студийни албума, редица EP-та, компилации и умопомрачителни лайв шоута. На 23 март тази година, шведската петорка ще издаде и осмия си албум, носещ титаничното заглавие “Koloss”. Самата група ни предупреждава, че “Koloss” e 54-минутно брутално метъл изживяване, непрепоръчително за хора със слаби сърца. По време на концерта на Meshuggah на Loud Festiva 2012 със сигурност ще станем свидетели на новия материал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com