Валерия или Елена? Коя ще бъде избраницата на Евгени Генчев в "Ергенът"?

10386
Валерия или Елена? Коя ще бъде избраницата на Евгени Генчев в "Ергенът"?
Снимка: bTV

Студентката по право Микаела Мадолева финишира на трето място в "Ергенът", след като вчера не получи цвете от Евгени Генчев по време на последната за сезона Церемония на розата. Вечно усмихната Мика си тръгна от имението на любовта след изключително емоционална среща с родителите ѝ Ирена и Маки и романтично уединение с Евгени из най-красивите средиземноморски кътчета. 

"Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал. Ти си невероятен човек, ти си човекът-усмивка. Много те харесвам, но още повече харесвам семейството ти – те са страхотни хора. Ако успееш да срещнеш мъж, който да те направи толкова щастлива, колкото баща ти прави твоята майка, ще си направила най-хубавото нещо в живота", бяха думите на Евгени на сбогуване с Микаела.

"Благодаря ти за всичко! Искам да си щастлив и вдъхновен. Благодаря ти, че ме изкара от зоната ми на комфорт и че ме оцени. Продължавай да бъдеш такъв, какъвто си. Надявам се да си щастлив с избора си и всичко да е прекрасно, защото го заслужаваш. Някой ден ще дойда на твой концерт, защото едно от най-красивите неща, които съм чувала в живота си, е твоето свирене", не скри емоцията си тя преди да напусне имението на любовта завинаги.

Мика от "Ергенът" със скандални разкрития за формата (СНИМКА)

Една от най-деликатните участнички в риалитито "Ергенът" - Микаела, която снощи напусна шоуто на полуфинала, направи шокиращи признания...

Тази вечер, в специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. по bTV, Евгени ще бъде изправен пред съдбоносен избор. На специална Церемония той ще се срещне и с двете финалистки – Елена и Валерия, като едната ще чуе думи на раздяла, а другата – обяснение в любов и официално предложение за брак. "Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се много развълнуван, нетърпелив, но същевременно притеснен", не крие емоцията си пианистът на метри от финала на любовното приключение.

Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Евгени с двете финалистки, като за пръв път виртуозът ще отвори вратите на имението си специално за тях. За да се запознаят с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението ще пристигнат родителите на Евгени – Светла и Танко. Те ще имат възможност да поговорят насаме с Валерия и Елена. Какво ще провокира открито противоречие между майката на музиканта и една от дамите, измежду които той трябва да направи своя избор, и Валерия или Елена – коя от двете ще чуе от Евгени думите: "Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!", ще разберем тази вечер.

ОЩЕ: Евгени Генчев призна как се справя с паник атаки (СНИМКИ)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Финалистките в Dancing Stars признаха за най-тежките моменти в предаването

Немо от Швейцария е големият победител на "Евровизия" (ВИДЕО)

Продават на търг сантиментални вещи на Джина Лолобриджида

Отстраниха изпълнител от финала на Евровизията с политическа причина

Момиче от "Ергенът" е като близначка на DARA (СНИМКИ)

Дива и нежна: Певицата DARA е неузнаваема в клипа към новата си песен (ВИДЕО)

Алек от "Ергенът" разказа за най-голямата си мъка (СНИМКИ)

Евгени Генчев от "Ергенът" прави изненада в "Бригада Нов дом" (СНИМКИ)

Джъстин Бийбър ще става баща (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двама отпаднаха от Hell's Kitchen точно преди финала (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com