Виктория Бекъм създава своя собствена козметична линия

1849
Виктория Бекъм създава своя собствена козметична линия
Снимка: Getty Images

След невиждания си успех с Estee Lauder Виктория Бекъм обяви, че ще разшири козметичната си и модна империя със собствени продукти за грижа за кожата.

Британската моделиерка разпространи новината чрез "видео на живо" в социалната мрежа Facebook. В него тя увери, че "работи с най-добрите в бранша" и приема много сериозно целия процес на разработка на колекцията си, тъй като иска да пусне на пазара продукти, които да носят максимална полза за клиентите ѝ и които да са изградени върху изключително изпипани "научни формули".

Потвърдено: Spice Girls се събират!

Виктория Бекъм твърдеше, че никога повече няма да бъде част от Spice Girls и кариерата й на певица вече е в миналото. Но явно сумата от...

"Като жена искам да създам нещата, от които имам нужда в живота си, нещата, които ми липсват", заяви 43-годишната бивша спайска и настояща модна дизайнерка, добавяйки, че линията ѝ ще включва серия от кремове за лице и тяло, както и парфюм.

Припомняме, че през 2016 година Виктория се съгласи да си партнира с международната козметична компания Estee Lauder, която притежава някои от най-добрите марки луксозна козметика - „Боби Браун“, „Клиник“, „Ла Мер“, „Джо Малоун“ и „МАК“. Още с първата си колекция гримове тя постигна невиждан международен успех. Продуктите й не само се разпродадоха за броени дни, но и спечелиха сърцата на бюти гурутата и критиците с отличния си дизайн и формули. През есента на 2017 година последва и втора колекция, която не остана по-назад като успех. Този път обаче Бекъм явно е събрала смелостта да създаде всичко сама.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com