"Бон апетит" със специален епизод с млад кулинарен талант

2984
"Бон апетит" със специален епизод с млад кулинарен талант
Снимка: 24Kitchen

17-годишният Михаил Филипов, който мечтае да стане главен готвач, ще бъде специален гост в епизод от предаването „Бон Апети“ по 24Kitchen. Той е едно от децата, отраснали под грижата на организацията „SOS Детски селища“, и готвенето е голямата му страст. Епизодът е вдъхновен от 100-годишнината на Disney, която се отбелязва през 2023 г., и по този повод ще бъде сбъднато желанието на Михаил да участва в кулинарно шоу. Зрителите ще могат да го гледат на 6 юни (вторник) от 11:30 ч. по 24Kitchen.

Момчето ще готви заедно с емблематичното дуо Лора и Стоян, които ще му покажат една различна и по-вълнуваща гледна точка към кулинарията. Михаил вече е имал възможност да усети магията на професията, докато работи в кухнята на ресторант през лятната ваканция.

По време на снимките на специалния епизод на „Бон Апети“ тийнейджърът беше изненадан с много сантиментален подарък от водещата Лора Найденова, която му подари първия си професионален нож, който е използвала, когато е започнала кулинарната си кариера. Михаил имаше възможността да посети и ресторанта на другия водещ, Стоян Сейменски, където готви заедно с екипа му и научи някои тайни „от кухнята“. 

Тийнейджърът описва участието си в „Бон Апети“ като незабравимо изживяване:

„Когато разбрах, че ще участвам в „Бон Апети“, бях много развълнуван, но в същото време и малко притеснен, защото за първи път щях да говоря пред толкова много хора. По време на снимките се запознах с целия екип на предаването и се чувствах просто прекрасно, защото всеки знаеше как да ме успокои и да ме предразположи. Освен заснемането на епизода, цялото изживяване беше незабравимо приключение“, каза Михаил.

В специалния епизод на „Бон Апети“ на 6 юни Лора, Стоян и гостът им ще приготвят street food меню (Бел. ред. – улична храна)– вкусен хотдог „Чорипан“ и сочен бекон чийзбургер. Десертът ще бъде бисквитки, вдъхновени от емблематичния герой Мики Маус.

През 2023 г. Disney празнува своята 100-годишнина и изразява благодарност към феновете, като изпълнява желания. Екипът на „Бон Апети“ с удоволствие допринесе за това една от мечтите на Михаил да стане реалност. За първи път в историята на предаването се сбъдва толкова специално желание на дете.

Гледайте епизода на „Бон Апети“ с Михаил на 6 юни (вторник) от 11:30 с повторение в 16:30 ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com