„България Еър“ удължи периода за безплатна промяна на самолетни билети

5858
„България Еър“ удължи периода за безплатна промяна на самолетни билети
Снимка: България еър

За да отговори на нуждите на клиентите си и на динамичната обстановка, националният превозвач „България Еър“ удължи периода за безплатна промяна на самолетни билети. Всеки, който има планирано пътуване до 30.09.20 г., има възможност да направи една безплатна промяна на датата си на пътуване, на дестинацията си или на името на билета. Важно условие, за да се възползва всеки пасажер от предложението, е да информира за решението си издателя на билета до 24 часа преди излитане на полета.

По този начин, въпреки променящата се ситуация, пасажерите на „България Еър“ могат да планират своите пътувания без да се притесняват от евентуални рестрикции, които дадена страна може да въведе. В случай, че пътуващият би искал да отложи пътуването си, то той може да промени датата на полета си без такса за промяна. Възможно е да има доплащане единствено, ако има разлика в тарифата за новоизбрания полет. Дава се да се промени и дестинацията, с доплащане на разликата в тарифите, или дори да се смени името и билетът да бъде преотстъпен срещу такса.

САЩ спря най-известния си военен товарен самолет от полети

Повече от една четвърт самолетите "Херкулес" на ВВС на САЩ са спрени от експлоатация, след като бяха открити "нетипични" пукнатини по ...

Авиокомпанията изпълнява полети по всичките си директни вътрешни и международни линии, по които няма наложени рестрикции, като от началото на септември се предлага възможности за пътуване между София и Москва с удобни връзки през Лондон. Планирани са 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. В цената на самолетните билети се включва както ръчен багаж до 10 килограма, така и чекиран до 23 килограма.

Припомняме, че все още 2 от страните, които са без специфични изисквания и рестрикции за пристигащите от България, са Швейцария и Чехия. Те са и сред предпочитаните от пасажерите дестинации за септемврийските празници. Всички полети на „България Еър“ се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция. Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздуха по време на полет, който се и обновява през двигателите на самолетите. За допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

До 30 000 лв. за проекти за бизвес на хора с увреждания дава МТСП

Светият синод избра врачанския митрополит Григорий за наместник-председател

Кой има имен днес днес, 19 март, 2024 г.

Свещеник в гладна стачка заради касирания избор в Сливенската епархия (СНИМКИ)

Не ходете в планините, има мъгла, дъжд и сняг

Велико Минков обвини държавата, че му пречи да е баща

Къде са 400 млн. лева за пътна безопасност?

Светият Синод избира наместник-председател

Прогноза за времето - 19 март 2024 г. (вторник)

Пловдивският митрополит Николай няма да е кандидат за патриарх

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...