Дo 50% намаление на кухненски уреди в Kaufland по време на Black week

9480
Дo 50% намаление на кухненски уреди в Kaufland по време на Black week
Снимка: Кауфланд

Kaufland предлага близо 500 супер оферти и страхотни намаления за всяко домакинство тази седмица по повод Black Friday. До неделя, 12.11.2023 г. (включително) клиентите на веригата ще могат да закупят изобилие от домакински уреди, пособия и помощници в кухнята на цени с до и над 50% намаление.

За любителите на здравословното хранене с над 50% намаление се предлагат сокоизстисквачки и блендери. За по-добрия и свеж старт на деня през „Черната седмица“ със сходнo намаление е и кафемашина Ayco.  

Най-атрактивни отстъпки при кухненските уреди са на висококачествения бранд за домакинска техника Tefal. С 50% намаление могат да се намерят всички тигани с незалепващо покритие на бранда и съдове за готвене Ingenio, с които всеки да допълни кухненския кът. Към изборът на качествени уреди с над 25% намаление се нареждат и други готварски помощници като мултикукър, хлебопекарна, грил и фритюрници (дo 35% намаление). За любителите на домашно приготвената скара офертите заслужават сериозно внимание.

В рамките на Black week изкушаващи отстъпки с над 50% намаление се предлагат и за подобряване на условията в кухнята с аспиратори, уреди за вграждане и бяла техника на атрактивни цени.

Клиентите могат да открият и специални предложения на стъклени изделия от Pasabahce, както и отстъпки за филтриращите системи за вода с марка Laica.

Клиентите на лидера в модерната търговия, които отлагат да обновят домакинските прибори, могат да го направят сега и да облекчат семейния бюджет с 50% намалените продукти от Brio. За аранжирането и подредбата на масата Kaufland се грижи с високи отстъпки на красивите и качествени сервизи за хранене на Luminarc.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com