Kaufland България: Децата знаят най-добре: порастването може да почака

901
Kaufland България: Децата знаят най-добре: порастването може да почака
Снимка: Кауфланд

По случай 1 юни - Международния ден на детето, най-големият частен работодател у нас - Kaufland България, стартира кампания под наслов „Порастването може да почака“. Сред малките герои, участващи в кампанията, са и деца на служители на веригата. С кампанията Kaufland напомня на своите служители и клиенти да се вгледат в най-малките членове на семейството си и да преоткрият детското безгрижие и веселие. Видеото за кампанията можете да гледате ТУК.

Подобряването на средата на живот на децата е сред ключовите приоритети на Кaufland България. Ритейлърът ежегодно реализира разнообразни програми, които са насочени към отделните възрастови групи. Компанията не ограничава възможностите си, затова спектърът на подкрепата е широк - от дарителски програми, през образователни и социални кампании, насочени към деца и младежи в партньорство с различни университети и организации като WWF, Българската педиатрична асоциация, Държавен куклен театър – Варна и други, до увеличаване на устойчивия асортимент в магазинната мрежа, насочен към децата и техните родители.

Многобройният екип на Kaufland може да се възползва от разнообразните възможности за прекарване на свободното време както с колегите, така и с близките си. В ежегодния „Семеен празник“ редовно се включват и децата на служителите, които се забавляват със занимателни игри, музикални изпълнения на живо, вокална група, надуваем кът с батути, замък и пързалка, като редовно завършват деня с вкусен сладолед. Всяка година на „Коледното детско парти“, организирано от ритейлъра специално за малчуганите, те могат да се срещнат с Дядо Коледа и да му поръчат най-желаните коледни подаръци.

В подкрепа на семействата Kaufland България предлага и социални придобивки, които засвидетелстват към тях специално внимание. Инициативи като „Бонус Бебе“ в размер на 600 лв. и „Бебе пакетът“, съдържащ най-необходимите продукти за едно новородено, доказват подкрепата на ритейлъра  към новите родители. За всички майки по време на майчинството компанията осигурява и ваучери за храна в максималния размер от 200 лв.

„Бъдещето на децата и тяхното развитие винаги са били и ще бъдат най-важни за нас. Ние непрекъснато развиваме и разширяваме продуктите за бебета и деца на собствените ни марки, както и политиките ни за устойчиво развитие за тях.“ - каза Кремена Георгиева, мениджър „Корпоративни комуникации и социална отговорност” в Kaufland България.

Една от най-забавните и посещавани инициативи, които Kaufland стартира през 2023 г., е съвместната такава с Държавен куклен театър–Варна. Благодарение на нея, през зимните месеци децата на Варна имат възможността да се потопят в магията на кукления театър. Всяка неделя малчуганите и техните родители могат да се насладят на серия от безплатни постановки за деца и специални работилнички с актьорите от кукления театър на морската столица.

Kaufland се грижи не само за служителите си, а и за всички свои клиенти и посетители. Само през 2023 г. са реализирани над десет проекта, насочени към най-малките, като бяха изградени детски площадки на стойност 250 000 лв. Ритейлърът е традиционен партньор на програмата „Топъл обяд“, която се стреми да намали отпадането на деца от училище чрез осигуряване на безплатна топла храна през учебните дни. В дарителската инициатива се включват и клиентите на веригата.

За последователните си усилия по посока подпомагане на децата и подобряване качеството им на живот от 2022 г. компанията е носител на сертификат „Компания – приятел на детето“ от Национална мрежа за децата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-важното за деня, 15 юни
Най-важното за деня, 15 юни

Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 15 юни. РУСКИ БТР-И ГОРЯТ В УКРАЙНА, А ПУТИН ГОВОРИ ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД...