Клиентите на Kaufland се включват в засаждането на най-голямата споделена гора

1141
Клиентите на Kaufland се включват в засаждането на най-голямата споделена гора
Снимка: Кауфланд

За втора поредна година Kaufland приканва милионите си клиенти да се включат в засаждането на най-голямата споделена гора – “Гората на Kaufland“. Тя е част от проекта на Столична община „Новата гора на София“, чиято цел е създаването на зелен пояс около столицата. С активирането на специално обозначен купон от виртуалната си карта за лоялност Kaufland Card, клиентите могат да дарят 100 точки за засаждане на дърво в периода от 25 март до 7 април 2024 година. За всеки дарени 100 точки за лоялност Kaufland ще засади едно дърво.

Всяка седмица всеки клиент с регистрация в Kaufland Card ще получава в неговия профил в секция "Моите купони" купон, с който може да дари точки за лоялност за засаждане на дърво. За да изпълни успешно дарението, трябва да активира купона и да го запази активен до края на седмицата на неговата валидност.

„Благодарение на проявената изключителна съпричастност към каузата от страна на нашите клиенти,  в първото издание на инициативата през 2023 г. Kaufland България дари 20 000 дъбови фиданки на Столична община. Така беше обезпечен пролетния залесителен сезон на проекта  "Новата гора на София“. Освен с дарение на дървета, ние подкрепихме кампанията и с доброволческия труд на нашите колеги, с които засадихме близо 2000 от фиданките край с. Негован.“, каза Кремена Георгиева, мениджър „Корпоративни комуникации и социална отговорност“ в Kaufland България.

С инициативата "Новата гора на София“ Столичната община засажда нови горски масиви в крайградските райони на града като част от мерките за подобряване на качеството на въздуха. Гората край с. Негован е разположена на площ от 137 дка.  Kaufland подкрепя инициативата в контекста на своята политика за устойчиво развитие и като част от усилията си за опазване на околната среда и климата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com