Кои са ярко диктуващите тенденденции за пролетен грим през тази година?

1220
Кои са ярко диктуващите тенденденции за пролетен грим през тази година?
Снимка: Lidl

Оставяме за предишната година матовите червила и бледо кафявите сенки в грима, за да можем да посрещнем пролетта на 2022 г. с най-новите и актуални трендсетър тенденции относно ярко забележителния вид на лицето ни. Кои са тазгодишните цветове в мейкъп визиите и кои продължават да бъдат водещите бюти течения в настоящия пролетно-летен сезон, ще разгледаме в следващите редове.  

Натуралният външен вид продължава да доминира  

Lidl отваря врати за нови попълнения стажанти

За трета поредна година Lidl дава старт на своята стажантска програма. Компанията отново отваря врати за младите хора, които ще могат д...

Преди да преминем към последните модни влияния в гримирането трябва да споделим, че и тази година натуралният и ненатрапчив външен вид си остава най-предпочитаната и водеща бюти тенденция, която можем да следваме в настъпващите топли и слънчеви дни. Колкото по естествено и добре поддържано изглежда нашето лице, толкова повече ще успеем да се впишем в най- съвременните модни съвети на редица известни мейкъп специалисти по света. Но сияйният и естествен вид не означава, че просто трябва да оставим всички гримове и козметични средства настрана. Освен нужните почистващи и подхранващи продукти, трябва да използваме и най-подходящите soft glam гримове, с които да успеем да придадем така търсеното и желано натурално излъчване за нашето лице.  

Цветът за 2022 г., без който не можем  

Според световно известната компания Pantone, определяща водещите цветове през последните години не само в бюти индустрията, но и в редица дизайнерски съсловия, цветът през 2022 г. ще бъде Very Peri - поглъщащ с мекотата и ненатрапчивостта си лилав нюанс, който ярко ще диктува модните направления през оставащите месеци. Ако искаме да приложим лек и деликатен вечерен грим за специално събитие или просто искаме да вкараме малко актуалност в ежедневието си през 2022 г., то определено Very Peri ще трябва да бъде нашия пръв и предпочитан избор. От очната ни линия до често използваните сенки за очи, леко млечният и с пастелен нюанс на лилавото цвят се оказва вярната и водеща тенденция при тазгодишното гримиране. Сега в периода 14 март - 3 април, можем да открием до 25% намаление на всички продукти от собствената марка на козметичния бранд Douglas (в това число палитра от различни сенки, спирали за очи, червила, хидратиращи маски за лице и други), който е новият представител в секция партньори на мобилното приложение Lidl Plus. Офертата ще е валидна при представяне на приложението Lidl Plus и кода за отстъпка, генериран в него, на касите във всички парфюмерии DOUGLAS или BEAUTY|ZONE, като отстъпката важи и за поръчки онлайн, където единствено трябва да въведем кода за отстъпка в съответното поле в потребителската кошница на двата козметични бранда.

Съблазнителните устни 

Как да открием практичното разпределение на семейния бюджет по случай настъпването на пролетта?

Със задаващите се все по-топли и слънчеви дни е хубаво да направим едно “пролетно почистване” на семейния бюджет и да преор...

Както казахме по-рано в нашия материал, тази година прибираме матово-кафявите червила в шкафчето на разкрасителната ни тоалетка и на тяхно място поставяме всички свежи и искрящи гланцове и балсами за устни, които определено ще водят бюти тенденцията през 2022 г. Искаме да придобием красив и съблазнителен външен вид през тази година, благодарение на нашите устни? То тогава задължително трябва да заложим на по-близки до природата цветни нюанси, като прасковен или коралов цвят. Ако искаме да затвърдим вкуса си, че следваме последните модни тенденции в гримирането, то определено можем да опитаме и с цвета Very Peri - със сигурност дързък цвят за устни, но всеки може да използва точно онези нюанси в ежедневието си, с които се чувства най-добре, така че защо не! 

Това бяха нашите кратки и актуални съвети за това как да бъдем в крак с гримирането през тази година, като вие не се притеснявайте да използвате приложението Lidl Plus, където освен отстъпки за козметични продукти в секцията Партньори ви очакват и още много други специални предложения, изцяло подходящи за всяко едно ежедневие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com