Модерни стилизации за новогодишно парти 2021/2022

3988
Модерни стилизации за новогодишно парти 2021/2022
Снимка: CCC

Без съмнение новогодишната нощ е най-добрият повод да извадите от гардероба най-зашеметяващите парти тоалети. Рокли, бюстиета и поли само чакат да бъдат първа цигулка в празничната нощ!

Новогодишната нощ 2021/2022 – кои са водещите трендове?

Облечете се бляскаво, в буквалния смисъл на думата – лъскави материи, брокат, пайети са в центъра на модните тенденции!

Заслепявайте!

Блестящите рокли несъмнено са мега тенденция за новогодишната нощ 2021/2022. Изберете къса мини рокля или пола, която блести с всяка крачка. Сред селекцията за новогодишната нощ ще откриете не само златни и сребърни рокли. В предложението на тоалетите за новогодишната нощ доминират син блясък, черна светеща рокля и цветни пайети. Не обичате ли да блестите толкова много? Добавете малко магия, като изберете рокля или пола от тюл. WOW ефектът все още е гарантиран!

Изненадайте с цвят!

Освен блестящите тоалети, които най-често се комбинират с класически цветове, важна роля ще играят интензивните и цветни тоалети за Нова година. Така че не се страхувайте от наситено червено, оранжево, метличино или магнитно синьо. Ще изглеждате феноменално!

Заложете на плата!

Крайният ефект от вашия стайлинг ще зависи много от материята, от която ще бъде изработена вашата рокля. В допълнение към доминиращите лъскави материи, дългите рокли, които падат нежно, заслужават специално внимание. Те ще подчертаят женствените форми и ще придадат чувственост на целия стайлинг. Сред актуалните новогодишни тенденции ще намерите дантелени рокли, блузи или корсети, дори елегантни кожени поли, които ще допълнят дантелената визия. Да не забравяме правилото, че във всеки гардероб трябва да има малка черна рокля, чакаща специален повод. В комбинация със супер модерни аксесоари тя може да се преобрази до неузнаваемост.

Какво да изберете за новогодишната нощ?

Познавайки актуалната тенденция, е много по-лесно да изберете правилните дрехи за новогодишното парти. Все пак трябва да обърнем специално внимание къде ще прекараме тази специална нощ.

Нова година у дома

Домашните новогодишни партита все още са много популярни. Обичаме да прекарваме време с приятели и сами да планираме голямата вечер. Как да се обличаме, за да изглеждаме шик? Блестяща рокля над коляното, дънки в съчетание с топ с пайети или кожен костюм, от който гостите няма да откъснат очи! Има много повече свобода в домашния стайлинг за новогодишната нощ, отколкото в тези, предназначени за страхотен бал. Така можете да комбинирате практични и удобни панталони с екстравагантни блузи или да се оставите да се увлечете от модата и да се облечете от главата до петите в тоалет от брокат.

Новогодишен бал

Игрите на 90-те предизвикват малки и големи: Спортното предизвикателство е част от програмата за Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest заедно с Игрите на 90-те и водещият обувен бранд CCC събират малки и големи на 11 септември, събота, за да си припомн...

Формулата на такова събитие определено изисква да се съсредоточите върху елегантни и класически стилизации. На страхотното парти обаче можете да се почувствате като в приказка и да използвате онези дрехи и аксесоари, които няма да са толкова практични у дома. Това е моментът за дългите лъскави рокли, тоалетите от тюл, елегантните сатенени рокли или блестящи гащеризони в тон. Тоалетите с кожа също са на мода този сезон. Така че изненадайте с рокля, украсена с козина или пера!

Кои обувки да изберете?

Обувките за Нова година може да играят основна роля във вашия стайлинг. Ето защо е толкова важно да изберете тези, които ще ви подхождат най-добре. Най-често избираният модел обувки, разбира се, са високите токчета. Класическите черни обувки на висок ток винаги ще привличат погледа! Но сезонните тенденции диктуват да добавим пикантност към новогодишното облекло и да изберем обувки от брокат, металик и цветни обувки. Сребърните обувки за новогодишната нощ ще бъдат чудесен избор. В CCC ще намерите такива в колекциите на Jenny Fairy и DeeZee. Класическите едноцветни стилизации ще подхождат както на черните високи токчета, така и на малко по-смелите. Изберете червени, златни или сребърни високи токчета и се оставете да бъдете увлечени от модата. За екстравагантни стилизации освен актуалната класика предлагаме модели с малки камъчета или такива от интригуваща мрежа.

Перфектни аксесоари

Този сезон се фокусираме върху блясъка и лъскавите аксесоари. Нашето предложение включва лъскави гривни, копчета за ръкавели и орнаменти. Дамските чанти за Нова година също играят важна роля. Те са идеално допълнение към стайлинга и дори може да се превърнат в звездата на вечерта! Ето защо, препоръчваме някои, които ще засенчат останалите аксесоари. Изберете малки чанти на верижка със супер модерни декорации. Не се страхувайте да залагате на черната класика. Винаги е на мода! Сред моделите на CCC ще откриете красиви чанти от DeeZee, Gino Rossi, Quazi или Jenny Fairy.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com