Слушайте любими книги с A1 и Storytel

10143
Слушайте любими книги с A1 и Storytel
Снимка: A1

Както веднъж Хорхе Луис Борхес каза „Не мога да заспя, ако не съм заобиколен от книги“. Днес е по-лесно от всякога да се заобиколиш с любимите си заглавия, дори и в забързаното си ежедневие – благодарение на A1 и Storytel.

Вече всеки клиент с мобилен план от телекома може да добави услугата за стрийминг на аудиокниги, електронни книги, подкасти и аудио поредици към своя абонамент. Специално за старта на услугата в своята мрежа А1 дава възможност на абонатите на актуалните планове Unlimited, с промоционални позиции за добавяне на дигитални услуги, да ползват Storytel 6 месеца безплатно.

След изтичането на промоционалния период Storytel ще се предлага на привлекателната цена от 11 лева на месец. Клиентите на останалите мобилни планове на телекома ще могат да активират Storytel като самостоятелен абонамент за 12,99 лева на месец.

 

Активацията е лесна, а слушането на книги става моментално!

Активацията на Storytel е изключително лесна и всеки клиент на телекома може сам да добави услугата към плана си. Трябва само да влезе в приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg и да добави Storytel.

Какво има в библиотеката?

В Storytel ще намерите най-популярните жанрове, включително художествена литература, книги за самоусъвършенстване, любовни романи и литературни класики. Едни от най-слушаните заглавия и автори в платформата през изминалата година са били „Тънкото изкуство да не ти пука“ от Марк Менсън, „OneCoin: Жената, която измами света“ от Николай Стоянов, биографията на Илън Мъск, аудиодрамата „1984“ на Джордж Оруел и поредицата на Дж. К. Роулинг за Хари Потър.

За малки и пораснали, светът на Хари Потър винаги ще остане един от най-богатите, които са създавани някога. Една поредица, която се превърна в класика, но в която никога не е твърде рано или твърде късно да се потопите. Ако сте родител, за който е предизвикателство да накара детето си да чете повече – то това е поредицата, която ще ви е полезна. Освен, че слушането е много по-достъпно за децата, то със сигурност историите и героите могат да предизвикат сериозен интерес у по-малките. А още по-добрата новина е, че така ще можете да намерите и малко свободно време за себе си.

Когато говорим за бестселъри, не може да не споменем българските автори, а какъв по-добър пример от Георги Господинов. В платформата ще намерите едни от най-добрите му творби като „Физика на тъгата“, „Невидими кризи“, „Естествен роман“ и други. Сред каталога е и книгата му „Времеубежище“, заради която сп. Таймс го нарече „Българският Оруел“.

Безспорно асът на трилъра и хоръра на нашето поколение Стивън Кинг е един от авторите, които трябва да прочетете поне веднъж в живота си. В Storytel ще намерите едни от най-добрите му романи, превърнали се в култови за нашето време и култура – „Кери“, „Сиянието“ и „Нощна смяна“, всяка книга носи отпечатъка на майсторско перо, съспенс и завладяваща история от началото до края.

Много от най-любимите български актьори, журналисти, радио и ТВ водещи вече са част от разпознаваемите гласове на Storytel. Сред звездните имена са Владимир Пенев, Деян Донков, Яна Кузова, Калин Врачански, Ана Пападопулу, Йоана Темелкова, Владимир Михайлов и много други. Каталогът на Storytel не спира да се развива с над 100 отличителни гласове, които вдъхват живот на аудиоисториите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com