Соник 2, Морбиус и приключенска комедия предлага А1 Видеотека през август

3128
Соник 2, Морбиус и приключенска комедия предлага А1 Видеотека през август
Снимка: А1

Лятото е в разгара си, а А1 Видеотека има идеални предложения за разхлаждаща кино вечер с приятели. През август платформата предлага на зрителите множество хитови ленти, сред които са любимият на малки и големи „Соник: Филмът 2“, екшън хорърът „Морбиус“ и приключенската комедия „Изгубеният град”, с участието на Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм и Брад Пит.

Проучване на A1 показва ръст на почиващите в чужбина и високо доверие в роуминг услугите

На фона на глобалното съживяване на пътуванията и туризма след две тежки COVID години, изглежда, че България не прави изключение от тен...

През август абонатите на A1 Xplore TV ще съберат цялото семейство пред екраните със „Соник: Филмът 2“ с дублаж на български език. След като се установяват в Грийн Хилс, Том и Мади се съгласяват да оставят Соник у дома, за да отидат на заслужена почивка, която включва и сватба на тяхна близка приятелка. Старият враг на Соник д-р Роботник обаче обръща техните планове с краката нагоре, като се завръща неочаквано. Този път злодеят е с нов партньор – Нъкълс. Целта на д-р Роботник е скъпоценен камък, който има силата както да изгражда, така и да унищожава цивилизации. Соник се обединява с Тейлс – неговия нов верен помощник, и заедно тръгват на пътешествие, за да намерят камъка, преди той да попадне в грешните ръце.

А1 Видеотека предлага на зрителите и „Изгубеният град“ - приключенска комедия с едни от най-известните холивудски звезди. Лорета Сейдж (в ролята е Сандра Бълок) e автор на приключенски романи. Главен герой на произведенията ѝ е красавецът Даш, който на корицата на книгите ѝ е визуализиран от актьора Алън (изигран от Чанинг Тейтъм). Докато е на турне за промоция на новата си книга с Алън, Лорета е отвлечена от ексцентричен милиардер (в ролята – Даниел Радклиф), който се надява, че тя може да го отведе до изгубеното съкровище на древен град от последната ѝ история. Решен да докаже, че може да бъде герой и в реалния живот, а не само на страниците на нейните книги, Алън тръгва на приключение, за да спаси Лорета. Това въвлича и двамата в често комични ситуации, които понякога подозрително много приличат на тези, описани в нейните книги.

А1 Xplore TV през август има изкушаващо предложение и за феновете на вселената на Марвел Комикс. Носителят на Оскар Джаред Лето се трансформира в антигероя Майкъл Морбиус. Тежко болен от рядко кръвно заболяване и решен да спаси и други, които имат същата съдба, д-р Морбиус предприема отчаяни действия за изцеление. Макар че в началото изглежда, че те му носят успех, вътре в него се отприщва тъмна страна. Дали доброто ще победи злото или Морбиус ще се поддаде на своите мистериозни и тъмни нови пориви, зрителите ще разберат благодарение на А1 Видеотека.

ICT решения на А1 дигитализират МБАЛ Силистра

Високоскоростен интернет, защитен с Next Generation Firewall, Wi Fi на цялата територия на болницата, видеонаблюдение за прилежащия пар...

А1 Xplore TV дава възможност на абонатите да се насладят на над 20 000 заглавия на филми и сериали срещу достъпна такса. Когато абонат избере лента, може да я наеме за 48 часа, през които да я гледа неограничен брой пъти. Платформата притежава и възможности за „научаване“ на вкуса на своите потребители, като с времето започва да им предлага все по-подходящи за предпочитанията им ленти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com