"Тека България" се класира на 3 място в класацията "Любимите марки"

3187
"Тека България" се класира на 3 място в класацията "Любимите марки"
Снимка: "Тека България"

На стилен коктейл провел се на 5 юли 2022 г., в „Астория Гранд хотел“, София, бяха раздадени отличията на марките финалисти в 14-тото издание на единствената по рода си потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.

"Тека България“ заслужи престижното класиране в ТОП 3 в двете категории, в които участва: „Бяла и черна техника“ и „Интериор и обзавеждане“.

Призовете получиха Ефтимиос Канелос, генерален директор на „Тека България“, за когото това е изключително радостен, заслужен и достоен завършек на професионалната кариера, и Виктория Митова , маркетинг мениджър на компанията.

"Признанието да сме сред най-популярните марки в две изключително важни за нас категории е с особено висока стойност.За бранда ни е важна близостта до емоциите и до нуждите на потребителите. Класацията бе отличен начин да затвърдим нашата мисия." сподели Виктория Митова, маркетинг мениджър на Тека България повреме на награждаването.

Екипът на компанията сърдечно благодари за подкрепата на всички клиенти, партньори и почитатели за възможността да представим марката Teka като една от най-разпознаваемите и предпочитаните на нашия пазар.

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие между 30 000 и 40 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com