Yettel предлага HUAWEI Mate Xs 2 в комплект с HUAWEI Watch GT 3

3966
Yettel предлага HUAWEI Mate Xs 2 в комплект с HUAWEI Watch GT 3
Снимка: Yettel

По-малко от месец след официалната му премиера в Европа Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти най-новия смартфон със сгъваем екран на Huawei – Mate Xs 2. Всеки, който закупи смартфона до 19 август, може да го получи в комплект с мъжката или дамската версия на часовника Watch GT 3.

Новият премиум смартфон се отличава със своя ултра лек корпус и изящен дизайн, като е типичен пример за стремглавото развитие на технологиите в тази категория. Mate Xs 2 разполага с премиум хардуерни възможности и специална двойно въртяща се и много издръжлива Falcon Wing система от ново поколение. Тя гарантира безпроблемното отваряне и затваряне на модела, който е изключително здрав, благодарение на използваните ултралеки стъклени влакна, титаниеви сплави и ултралека стомана с висока издръжливост.

Yettel предлага безжични слушалки за 1 лв. на месец или 24 лв. в брой в рамките на кампанията „Смело напред“

Yettel предлага на символични цени от 1 лв. на месец два вида слушалки HAMA в своята търговска мрежа, като част от кампанията си &bdquo...

Флагманът идва с висококачествен Chroma дисплей с диагонал 7,8" в разгънато положение, висока резолюция от 2480 x 2200 пиксела и подобрена Smart Multi-Window функционалност, в комбинация с честота на опресняване от 120 Hz, както и антирефлексен нано оптичен слой, намаляващ отразяващата светлина на дисплея.

Камерата на флагмана с гъвкав екран разполага с иновативната HUAWEI Image технология, включваща 50MP True-Chroma камера за улавяне на реалистични цветове, усъвършенствана HUAWEI XD Optics система за възстановяване на информация и повишаване яснотата на изображението, HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, както и 10-канален многоспектърен сензор с калибриране на повече от 2000 цвята в пълната цветова гама P3.

HUAWEI Mate Xs 2 идва с Qualcomm Snapdragon 888, 8 GB RAM и 512 GB памет за съхранение, 4600mAh батерия, 66W1 HUAWEI SuperCharge зарядно, охлаждаща система с течен графен и стерео звук, управляван от AI Sound Engine.

HUAWEI Mate Xs 2 идва и със специален текстуриран калъф в съответния цвят (бял или черен), който предпазва устройството в сгънато положение и подчертава тънкия му силует. Калъфът ефективно защитава смартфона – устойчив е на надраскване и неутрализира въздействието на капки течност, попаднали на повърхността му. В полусгъната позиция се превръща в удобна поставка за гледане на видео.

Всеки закупен смарт часовник от Yettel дава възможност за награда – ваучер от DECATHLON

Всеки закупил смарт часовник от Yettel до 31 август ще може да участва в томбола, в която да спечели ваучер за пазаруване от DECATHLON ...

При покупка на смартфона от Yettel получавате в комплект и една от двете версии на стилния смарт часовник от серията Watch GT 3 - HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition с каишка от бяла кожа или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition с каишка от ергономичния черен флуороеластомер.

Изисканият смарт часовник бе представен тази пролет и привлича с корпус от лека и здрава неръждаема стомана и задна част от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина и ергономична 2.5D извивка на полираното стъкло.

Часовниците разполагат с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Издръжливостта на батерията на 42-милиметровия модел, ориентиран към дамите, е до 7 дни, а на по-големия, 46мм модел – до 14 дни.

HUAWEI Mate Xs 2 512GB Black се предлага за 2849,99 лв. в брой или за 142,59 лв. месечна вноска с Тотал Макс 39.99 в комплект с една от двете версии на часовника HUAWEI Watch GT 3.

Как топ управител в Yettel кандидатства за позицията на шега

Доротея Маликова е само на 27 години, но вече е управител в магазин на Yettel в град Търговище и отговаря за цялостната организация на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com