Наско Сираков показа вратата на четирима от чужденците в Левски

7066
Наско Сираков показа вратата на четирима от чужденците в Левски

Чистката в "Левски" започна - четирима от чужденците в отбора вече могат да си стягат багажа. Това заяви спортно-техническият директор на сините Наско Сираков, предаде football24.bg.

Играчите, които ще бъдат прогонени, са десният бек Дъстли Мюлдер, нападателят Жоао Силва, който взима най-високата заплата в тима (15 хил. евро месечно), халфът Кристовао Рамос и крилото Рамон Лопес. Последният дойде на Герена само преди два месеца, но бързо беше разкрит като некадърен. За Мюлдер се появи информация, че може да премине в "Ботев Пловдив".

Левски показа голова немощ и не се справи с Берое

Кризата при софийските отбори става все по-отчетлива, след като "Левски" не можа да победи останалия с 10 души за цяло полувреме "Берое...

"Това решение е мое, като го бях коментирал и с треньора. Ръководството на клуба срещна пълно разбиране. Смятам, че с отстранените от отбора Лопес, Силва, Рамос и Мюлдер ние няма как да постигнем нашите цели. Дадох им два месеца шанс, но не го използваха. Левски е европейски клуб и вярвам, че ще се раздели като такъв с четиримата. Може да има интерес към някои от тях, останалото е работа на адвокатите на клуба и хората, които се занимават с финансовите въпроси. Местата на тези футболисти ще бъдат заети от други, които трябва да привлечем. И днес водим преговори с евентуални нови попълнения", заяви Сираков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com