X
 
 

Разбирате от тенис? 10 хиляди лева награден фонд от Националната лотария за "Уимбълдън"

1068 0
photo of Разбирате от тенис? 10 хиляди лева награден фонд от Националната лотария за "Уимбълдън"
Снимка: Getty Images/Gulliver
Най-великият тенис турнир започва тази седмица. През следващите две седмици ще се проведе легендарният "Уимбълдън", а Националната лотария предлага страхотна игра на своите потребители по време на надпреварата, която ще е с награден фонд 10 хиляди лева.

7777.bg стартира на 1-и юли играта, която може да донесе на победителя 2000 лева като допълнителна печалба на вече реализираните успешни тенис прогнози. Но каква е формулата?

Седмица на новите игри на сайта 7777.bg

Седмица на новите игри ще се проведе на сайта 7777.bg. Национална лотария ще пуска по една нова игра всеки ден, а за участниците, е под...

Идеята е да бъдат поощрени най-добрите тенис познавачи. Формулата е сравнително проста, като събирате точки в продължение на две седмици. Те се определят от печалбите и селекциите, които имате във вашия фиш. Например: играете два мача на общо 3 коефициент с 10 лева. Така самата печалба е 20 лева и я умножавате по броя срещи (2). В случая печелите 40 точки, които  се трупат към актива ви в своеобразна ранглиста.

Надпреварата ще се проведе от 1 до 14 Юли 2019, като за класирането важат всички залози за основните схеми от турнира. Със самата игра за Уимбълдън и правилата на Националната лотария може да се запознаете тук!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители