15 000 долара седмично за приключение в нов подводен хотел

74405
15 000 долара седмично за приключение в нов подводен хотел

Повечето хотели по света предлагат спокойствие и уют. Нов хотел във водите на остров Фиджи пък ще предложи на своите посетители доста силни усещания, тъй като „Посейдон” ще намери своето място под водата.

8 необикновени тематични круиза

И друг път сме ви разказвали за невероятни места и страни, които си струва да посетите. Представяли сме ви интересни туристически дести...

Ваканционният комплекс е в процес на проектиране и ще се намира на 15 метра под водата. Хотелът ще помещава 25 апартамента, ресторант, бар, фитнес зала и дори подводен параклис за нестандартни сватбени церемонии, разказва "Дейли Мейл".

Ако имате желанието да прекарате цяла седмица под водата, ще трябва да си подготвите скромната сума от 15 000 долара на човек.

Със специален (и според предприемачите напълно безопасен) подводен асансьор гостите на хотела ще се озовават направо пред рецепцията.

Над водата ще има допълнителни 51 хотелски стаи с още няколко ресторанта, спа център, тенис кортове и голф игрище.

Индинец купи хотел "Плаза" в Ню Йорк

Индиец е новият мажоритарен собственик на световноизвестния хотел „Плаза” в Ню Йорк. Субрата Рой, който ръководи корпораци...

Очаква се повечето посетители да бъдат привлечени от зашеметяващия подводен морски пейзаж с тропически риби и коралови рифове, които ще могат да наблюдават от всяка стая на апартамента, направена като прозрачен купол. За тези, които се притесняват, че всичко в стаята ще се вижда, е предвидено стъклата да се затъмняват при желание на клиента. Едва ли някой ще остане толкова впечатлен от лукса, който може да бъде намерен в редица лъскави хотели в района, така че силата на това място ще бъде усещането да се превърнеш в част от приказния живот под водата.

За гостите, които пък се притесняват за своята безопасност да прекарват часове под водата и то в стаи, чиито стени са прозрачни стъкла, бъдещият комплекс има отговор и на тези страхове.

Хотелът твърди на официалната си страница в мрежата, че строежът на комплекса е базиран на този на подводниците, което е описано като „най-безопасният вид транспортиране от точка А до точка Б.”

За да бъде тръпката още по-голяма, гостите ще имат възможността да се разходят в подводния свят с четири подводници, предвидени за курорта. Изграждането на подводния комплекс ще отнеме две години, но ще започне, след като предприемачите съберат достатъчно средства.

Около света на две колела

Трудно е да си представиш, че човек може да предприеме околосветско пътешествие с велосипед. Или пеша. Но не и Филип Жак, за когото тов...

Снимки: Poseidon Resorts

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com