Гледайте епизод 5 на "Диви същества с Доминик Монахан" по Viasat Nature

4871
Снимки:

 

“Диви същества“ е поредица по Viasat Nature за пътувания, която проследява експедициите на актьора Доминик Монахан (от "Властелинът на пръстените" и сериала "Изгубени"). Той търси най-опасните, впечатляващи и трудно-уловими същества в света. Viasat Nature създаде специален микро-сайт с богата информация и виртуална „джунгла“, където можете да се докоснете до някои от животните, на които се натъква Доминик в поредицата „Диви същества...“

Виртуална джунгла на VIASAT NATURE приютява „Диви същества с Доминик Монахан“ онлайн

Viasat Nature създаде специален микро-сайт http://wildthings.viasatnature.bg/ с богата информация и виртуална „джунгла&...

В епизод 5 Дом е в Южна Африка в търсене на най-рядката голяма котка на планетата: белият лъв от Тимбавати. Предвид това, че в дивата природа има само 13 останали екземпляра, това наистина се случва веднъж в живота. Проблемът е, че непрекъснато се разсейва!

По пътя към областта Тимбавати, Дом се сблъсква на ето толкова с ранен лъв, преследва импала заедно с двойка гепарди и най-сетне получава благословията на племето, което вярва, че белият лъв произхожда от звездите и въплътява духовете на царствените им предшественици.

В настоящия трети сезон Дом разширява търсенията си към още по-големи и по-лоши животни - индийска кобра, летящ гущер, гигантски китови акули и редкия и много страховит Ай Ай от Мадагаскар са само няколко от съществата в списъка на му този път.

Най-доброто по VIASAT EXPLORE, HISTORY и NATURE през ЮНИ

Най-доброто по VIASAT HISTORY за юни 2017! Тайните на великите британски замъци От вторник, 13 юни, в 23:10 ч. Сезон: 1&2 Бро...

„Диви същества с Доминик Монахан“ се излъчва във Великобритания през 2012 г., а през 2013 г. – в САЩ и Канада. След излъчването на сезон 2, Travel Channel купува поредицата. Тя е номинирана за „Най-добра риалити поредица“ на 3-ите годишни Critics' Choice тв награди и за „Изключителна риалити поредица без сценарий“ на 66-ите творчески награди Emmy.

Във всеки епизод, Монахан отвежда зрителя в изпълнено с екшън търсене, докато проследява от близо някои от най-редките и живото-застрашаващи същества на планетата.

Епизод 5 на "Диви същества с Доминик Монахан" е по VIASAT NATURE от понеделник, 22 май, 20:10 с повторение в понеделник 23:45, сряда в 15:05 и в петък - в 21:00.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино