Wizz Air Dubai Challenge продължава

113628
Wizz Air Dubai Challenge продължава

Wizz Air, най-голямата нискоразходна-нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, продължава конкурса WIZZ Dubai Challenge, в който могат да участват всички туристи-ентусиасти над 18 години.

Авиокомпанията ще избере двама щастливци, които ще летят до Дубай и ще ги отведе с 300 евро джобни на 72 часово приключение. Победителите ще бъдат следвани от снимачен екип, който ще документира тяхното оцеляване с 300 евро в джунглата на лукса ОАЕ. Доброволците имат шанса да спечелят като публикуват пост на www.facebook.com/wizzaircom, защото вярват, че са най-умните WIZZ пътници в Европа и ще докажат, че в Дубай може да бъде много забавно и с ограничен бюджет. Топ 30 коментара, събрали най-много харесвания ще преминат в следващия рунд, където вътрешно жури ще избере двамата щастливци.

Wizz Air стартира конкурса WIZZ Dubai Challenge

Wizz Air, най-голямата нискоразходна-нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, обяви днес конкурса WIZZ Dubai Challenge,...

В това иновативно състезание Wizz Air си партнира с туристическа агенция Alpha Tours, които ще отличат победителите с допълнителни идеи как да прекараш най-добре в Дубай и ще прибави още безплатни приключения към техния ограничен бюджет. Цялото пътуване ще бъде документирано и публикувано на Фейсбук страницата на авиокомпанията, където феновете могат да следят преживяването в развитие, както и на официалния канал на Wizz Air в Youtube.

Даниел де Карвало от Wizz Air каза: "Истински сме въодушевени от линиите до Дубай, защото пътниците могат да се насладят на една от най-слънчевите дестинации, пътувайки със самолетни билети на ниски цени. Но ние вярваме, че спестовността няма да ви спре, когато слезете от полета на Wizz Air. Ние търсим двама приключенци, които да покажат на Facebook общността от над 200 000 фена, как да се наслаждават на Дубай с определен бюджет. Ние призоваваме всички наши фенове на пътуването да се включат на нашата фен страница, тъй като селекцията приключва на 8ми декември 2013. Полетите на Wizz Air до Дубай и 300 евро джобни са от нас – забавлението и спестяванията на бюджета оставяме на вашето въображение!”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com