До 350 лв. отстъпка на устройства Samsung в онлайн магазина на Vivacom

929
До 350 лв. отстъпка на устройства Samsung в онлайн магазина на Vivacom
Снимка: iStock/Guliver

Отлично предложение за клиентите на Vivacom - до 31 май те могат спестят до 350 лв. при покупка на избрани устройства Samsung в онлайн магазина на телекома. Потребители могат да зарадват себе си или свой близък с нов смартфон или смарт аксесоар, като изберат между различните устройства спрямо предпочитанията и нуждите си. 

На специална цена с до 350 лв. отстъпка се предлага сгъваемият смартфон Samsung Galaxy Z Fold2. Сгъваемият дисплей прави устройството многофункционално, компактно и удобно за използване в динамичното ежедневие. В разгънато състояние дисплеят е 7.6 инча, а AMOLED технологията гарантира динамично разпределение на нюансите и по-контрастни цветове на картината. Моделът предлага тройна задна камера и 10 МР селфи обектив за перфектни снимки. Samsung Galaxy Z Fold2 позволява удобна и бърза смяна между дисплеите на модела, без да се прекъсва работата на приложенията.

И още едно атрактивно предложение на промоционална цена - Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа. Смартфонът разполага с обширен 6,9 инчoв WQHD+ Dynamic АМОLЕD 2x дисплей. Оборудван е cъc 108 МР тройна камера и 10 MP селфи камера и може записва видео в peзoлюция 8K. Още едно предимство на Nоtе20 Ultrа е мощната батерия с капацитет 4500 mАh. Моделът разполага с отличителната за Note серията S-Pen и е съвместим с 5G мрежата на Vivacom.

Подходящ и за работа и за забавление е Samsung Galaxy A52 5G. Смартфонът предлага 6.5-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей, с честота на опресняване на картината 120 Hz, за да задоволи нуждите на динамичния потребител. Моделът разполага с четворна камера с 64 МР основен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР макро обектив и 5 МР телефото обектив. Оборудван е с 32 МР селфи камера с изкуствен интелект и вградени разкрасителни ефекти. Galaxy A52 5G работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на Vivacom. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на Vivacom, след обновяване на софтуера от страна на производителя. 

От средния клас устройства на разположение на клиентите е Samsung Galaxy A32. Моделът има 6.4-инчов FHD+ Infinity-U Super AMOLED дисплей с честота на опресняване на картината 90 Hz и батерия с капацитет 5000 mAh, която издържа до 2 дни. Устройството предлага четворна основна камера с 64 МР основен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР сензор за дълбочина и 5 МР макро камера. Galaxy A32 разполага с 4 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за съхранение на файлове и SD слот за карта памет до 1 TB.

Само до края на май клиентите мога да се сдобият и със слушалки Samsung Galaxy Buds Pro на преференциална цена, както и с елегантен и функционален смарт часовник Samsung Galaxy Watch3 41 mm LTE.

Всички модели част от настоящата промоция могат да бъдат открити тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide