Остават 10 дни за кандидатстване в 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom

952
Остават 10 дни за кандидатстване в 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom
Снимка: Vivacom

До 15 май е срокът за кандидатстване за 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom. В юбилейното издание всеки стажант ще може да черпи знания и опит и от други отдели в компанията. Това е една от новите възможности, които телекомът създава за бъдещите си служители, като за младежите, които искат да се развиват в един от най-бързоразвиващите се сектори в страната и света, това означава 360-градусова перспектива и опознаване на компанията от близо.

Програмата е отворена за студенти от цяла България и предлага близо 50 позиции за стаж в редица ключови дирекции във Vivacom. Знанията и опитът, които получават младежите, включват въвеждане в корпоративния свят, разработване и участие в реални проекти с индивидуален ментор, CSR и много други инициативи.

Vivacom става част от LUNAR 2023

Vivacom става част от емблематичния Фестивал на светлините LUNAR, който за втора поредна година ще превърне централната част на столица...

Всяка година над 40% от стажантите удължават периода си на стажуване или започват постоянна работа във Vivacom. Над осемдесет служители, започнали като стажанти в компанията, днес са на мениджърски и старши експертни позиции, а 20% от всички останали на работа след стажа си са ментори, които работят с новите стажанти.

Освен 3-месечен трудов договор и финансово възнаграждение, всички стажанти ще получат и 300 лв. ваучер за телефон или таблет по избор, 100 лв. ваучери за храна всеки месец, допълнителна здравна застраховка, спортна карта и редица други придобивки и отстъпки. По време на стажа всеки от тях ще има и свой личен ментор, ще работи по реални бизнес проекти, ще премине интересни обучения и ще участва в различни инициативи, а най-отдадените от тях ще имат възможност да останат на постоянна работа във Vivacom.

Повече информация за стажантската програма, може да откриете тук.

За United Group:

Vivacom е партньор на младите предприемачи в програмата "Учебна компания"

За втора поредна година Vivacom подкрепя предприемаческата програма на Джуниър Ачийвмънт България (JA България) – „Учебна к...

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на 2,5 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide