Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

956
Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия
Снимка: Vivacom

Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека с нов, още по-интуитивен интерфейс, нови функционалности и вече с над 30 000 хитови филми, сериали и документални продукции. Изцяло обновеният интерфейс осигурява безпроблемна и интуитивна навигация, която улеснява потребителите да откриват любимите си филми и сериали. В EON е интегриран усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва най-гледаното и най-актуалното съдържание, по жанрове, спрямо настроението и се съобразява изцяло с индивидуалните предпочитания на всеки зрител, предлагайки курирана селекция от съдържание, която превръща всяка филмова вечер в лично събитие.

В допълнение към изкуствения интелект, платформата разполага и с екип редактори, който отговаря за селекцията на съдържание, предоставяйки на потребителите специални колекции за различни поводи и празници.

Още: Карти на доброто: Как еко идеите се превърнаха в творческа игра

Изцяло обновената EON Видеотека включва четири нови функционалности, за да предостави още по-добро клиентско изживяване. С функцията „Гледай офлайн“* потребителите могат да се наслаждават на първокласни забавления по всяко време и навсякъде на своите мобилни устройства. Освен това могат лесно да пропускат интрото при сериалите, да превъртат лесно напред и назад с кадри, както и да продължат да гледат любимия си сериал от епизода, до който са стигнали.

„Ние не само променихме изцяло EON Видеотека, но я обогатихме с някои от най-хитовите чуждестранни и български филми и сериали. EON вече има най-голямата видеотека в България** с над 30 000 заглавия и отговаря изцяло на съвременното потребителско търсене с интерфейс и функционалности, които са конкурентни на световните стрийминг гиганти. Ще продължим да инвестираме, да развиваме и надграждаме нашите продукти и ще продължим да променяме дефинициите за гледане на съдържание, предлагайки превъзходно клиентско изживяване на нашите клиенти“, коментира Николай Андреев, Главен изпълнителен директор на Vivacom.

EON става все по-популярен на българския пазар, като само за изминалата година потребителите са гледали висококачествено съдържание навсякъде и по всяко време от над 1 000 000 устройства. Vivacom предлага различни възможности за активиране на иновативната ТВ услуга с пакетите EON LIGHT, FULL и PREMIUM. Услугата е достъпна и без абонаментен срочен договор.

Още: Vivacom е в топ 5 на най-големите работодатели в България

Новаторската платформа EON е създадена от собствения иновационен център на United Group – United Cloud – един от най-големите развойни центрове за иновации в региона.

Новият EON е достъпен във всички осем държави, в които United Group, водещ доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, оперира. Лансирането на новата EON Видеотека е израз на постоянния ангажимент на United Group към иновациите и предоставянето на най-доброто изживяване за своите клиенти.

* „Гледай офлайн“ предоставя възможност за временно изтегляне на определени филми и сериали за срок до 30 дни. Функционалността не е гарантирана. Повече на vivacom.bg.

** Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

Още: Vivacom, част от United Group, отново е в топ 10 на най-бързо развиващите се оператори в света за сателитни услуги за бизнеса

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com