Vivacom с нова онлайн кампания с разнообразни модели смарт аксесоари на атрактивни цени

4772
Vivacom с нова онлайн кампания с разнообразни модели смарт аксесоари на атрактивни цени
Снимка: Vivacom

Във Vivacom започва нова онлайн кампания, включваща смарт устройства с отстъпки до 200лв.

В периода от 14.10 до 31.10.2022, клиентите могат да се възползват от отстъпките до 200 лв. от цената на устройства като Garmin Fenix 7, MyKi 4 Lite, Huawei Watch Fit 2, Huawei GT3 Pro и Huawei FreeBuds Pro 2 в онлайн магазина на телекома.

Ерата на неограничените възможности оживява с иновативна инсталация от Vivacom

Месец след обявяването на изцяло новите Unlimited мобилни планове Vivacom представя модерна арт инсталация - Unlimited space by Vivacom...

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Този смарт часовник от висок клас е с размер на екрана 1.30″ и резолюция 260 x 260.  Впечатлява със своето Power Sapphire стъкло, което използва слънчевата енергия, за да удължи живота на батерията. С негова помощ батерията може да издържи до 22 дни. Разполага с функции за смарт известия, слушане на музика от устройството, безконтактни плащания. Garmin Fenix 7 Sapphire Solar е и перфектният здравен асистент. Той следи вашите тренировки, измерва пулса, прави мониторинг на съня, следи дишането и нивата на стрес. В рамките на кампанията може да бъде закупен на специална цена.

MyKi 4 Lite

Детският смарт часовник MyKi 4 Lite разполага с GPS приемник,  микрофон и високоговорител. Чрез тях детето може да провежда двупосочни гласови обаждания и да изпраща гласови съобщения на родителя. С приложението MyKi Watch родителите могат да следят местоположението на детето и да управляват устройството. Други екстри включени в часовника са крачкомер, забавна математическа игра, възможност за задаване на аларми и режим „Не безпокойте“ за максимална концентрация по време на учене. По време на онлайн кампанията MyKi 4 Lite идва в комплект с раница Xiaomi.

Huawei Watch Fit 2

Супер бързи 5G пътешествия: Севлиево

Ние от България на длан, сме дарени с невероятната възмощност да покоряваме нови върхове из любимите ни места у дома в България. Възмо...

Huawei Watch Fit 2 е тънък и лек смарт часовник с 1.74 инча размер на AMOLED екрана. Подобрената му батерия осигурява до 10 дни заряд при нормално ползване и до 7 при по-интензивно ползване. С него имате възможност да провеждате Bluetooth обаждания. Смарт часовникът може да се използва и като личен треньор с неговите 97 режима на тренировка. Също така притежава сензори като акселерометър, жироскоп, магнитометър, сензор за измерване на пулса, сензор за измерване на съдържанието на кислород в кръвта и възможност за проследяване на съня и стреса.

Huawei GT3 Pro 43

Смарт часовникът Huawei GT3 Pro 43 идва заедно с допълнителна каишка по време на онлайн кампанията на Vivacom. Той съчетава в себе си елегантен дизайн и множество функционалности. Размерът на екрана му е 1.32". Батерията му е с издръжливост до 7 дни и поддържа безжично зареждане. Притежава над 100 тренировъчни режима и възможност за Bluetooth обаждания. Сред множеството му екстри са оптичен сензор за измерване на пулса, сензор за измерване на атмосферното налягане, следене на нивото на кислород в кръвта, следене на съня и стреса.

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2 са едни от най-новите модели безжични слушалки на марката. Притежават активно тройно шумопотискане, функция за подсилване на гласа при обаждания и  Hi-Res двойна звукова система. IP54 рейтингът му осигурява  устойчивост на вода и изпотяване. Батерията му позволява до 30 часа слушане заедно с кейса за зареждане. Разполага и със система за лесно управление, чрез смарт жестове.

Vivacom с онлайн отстъпки на избрани модели смарт устройства на Samsung

Започва нова онлайн кампания във Vivacom. Феновете на Samsung могат да се възползват от отстъпки до 200лв. за избрани модели смарт устр...

За United Group:

Базираната в Холандия United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Опирира в осем държави, компанията има близо 15 милиона потребители и повече от 15 500 служители. Тя генерира около 2.5 милиона евро годишни приходи. United Group има най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно съдържание от цял свят. Значителните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират превъзходството на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. United Group е мажоритарна собственост на BC Partners, една от най-големите световни инвестиционни компании.

В България United Group притежава телекомуникационния оператор Vivacom, най–голямата мултиплатформена медийна компания в страната - Нова Броудкастинг Груп, както и медийната група Телеграф.

За повече информация, посетете https://united.group

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Забавление без ограничения – премиерни филми и сериали в програмата на VIVACOM Arena през май

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide