Цветни идеи за оформяне на вашата спалня

27827
Цветни идеи за оформяне на вашата спалня
Снимка: iStock/Guliver

Хитова тенденция в дизайна на дома са игривите интериори за спалня. Ако и вие мечтаете да създадете интериор със забавен стил, то сте на правилното място.

 

Силата на розовото

За дизайнерски вид в спалнята, прегърнете спални комплекти, покривала и възглавнички в този прекрасен цвят. От плодово и бонбоново розово до розов кварц и прасковено розово, розовите нюанси се появяват навсякъде и не показват признаци на отпаданат от тенденциите в скоро време. Оказвайки забележителна устойчивост в модата, тези топли и приповдигнати нюанси, задават тон през последните няколко сезона.

 

Жълти акценти

Жълтото е ярък и свеж нюанс, който носи незабавно слънчева и позитивна енергия във всяко пространство. Макар да е смятан от някои хора за перфектния цвят за акцент, други хора го избягват, защото считат, че лесно се замърсява. Докато любителите на жълтото с гордост ще кажат, че е приветливо и помага да се създаде радостна атмосфера, някои смятат, че ако е прекалено светло, както и че може да бъде почти разсейващо за пространството за сън. Каквото и да е вашето предпочитание, изборът на този слънчев нюанс е въпрос на личен избор

 

Потопете се в синьото

Изберете нюанс – от мастилено тъмносиньо, ярък сапфир или свежи пастели. Можете да внесете дълбоки сини тонове и да подчертаете декора на дома. Залагайки на по-тъмни нюанси завеси, килим или покривало за легло, ще създадете перфектният акцент. Така или иначе с такива принадлежности, ще усещате прилив на свежест, винаги когато прекрачите прага на дома.

 

Запленени от зеленото

Тази година ботаническата тенденция е изключително популярна. Можете да внесете красотата на природата във вашия дом с освежаващи зелени тонове покрития, одеяла и тапицерии за мебели в зелени тонове. Създайте наслояване чрез различни текстури в нюанс на този прохладен цвят. След стайните растения, този цвят е най-чистият начин да прегърнем този микротренд. Като естествен избор за интериора на спалнята, зеленото е идеален фон, тъй като сме свикнали да го виждаме навсякъде.

 

Източник: https://spalno-belyo.com

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com