Най-добрата закуска според зодията

23664
Най-добрата закуска според зодията
Снимка: Pixabay

Всички знаем, че по безброй причини, закуската е първото и най-важно хранене за деня. Съставките в нея пък ни дават необходимата енергия за успешен старт на деня. А ето и кои са любимите закуски на зодиите:

Овен

Закуската за овена е тост с авокадо. Това е буйна личност, която е енергична и много активна. Авокадото от своя страна дава необходимата енергия за деня и прави старта му енергичен и успешен – точно, както е и овенът. Освен това е лесно за приготвяне и няма да отнеме много време.

Телец

За тях идеалната закуска е яйца по бенедиктински. Те са съсредоточени в кариерата си и са много успешни, така че със сигурност се нуждаят от питателна храна. Яйцата осигуряват енергия и много полезни хранителни вещества, с които да започнете деня.

Близнаци

Тук перфектната закуска е енергичен сандвич с рикота. Този знак се колебае за почти всичко, дори и за храната, която иска. Като емоционални личности те се нуждаят от питателна храна, която обаче да не се отразява на фигурата им.

Рак

Вашата перфектна закуска е овесена палачинка с плодове. С правилния микс от добавки овесената палачинка може да бъде чудесен старт на деня. Раците предпочитат дома и уюта му, а тази закуска носи именно такова усещане.

Лъв

Пролетен сандвич - закуската, от която имате нужда

В тази статия ще споделим с вас една перфектна рецепта за закуска.  Продукти: 1 партида веганска салата от нахут (вижте по-долу)...

Те винаги са под светлините на прожекторите и тяхната закуска трябва да бъде максимално здравословна, питателна и да дава енергия. За тях е добре да приготвите здравословни палачинки, тъй като те държат и на удоволствието.

Дева

За тях перфектната закуска е смути. Девите винаги обръщат внимание на здравето си и тази закуска ще им даде необходимите витамини за успешен старт на деня.

Везни

За представителите на тази  зодия закуската трябва да бъде нещо с извара. На пазара има чудесна извара. Можете да я комбинирате с различни съставки и да направите вкусна и питателна закуска.

Лесна ябълкова овесена каша за закуска

Време е за една чудесна рецепта за здравословна и бърза закуска, която се приготвя лесно. Сутрин обикновено нямаме време и искаме да сп...

Скорпион

Това е знак на страстта и следователно трябва и закуската да е такава. Перфектната за скорпиона е омлета. Независимо дали той ще си я направи или някой друг ще му я приготви, всичко трябва да е направено с много любов.

Стрелец

Тяхната перфектна закуска е сандвич с риба тон. Родените под този знак са страстни авантюристи и пътешественици. Те ще опитат местната кухня, независимо къде се намират. Сандвичът с риба тон ще задоволи техните вкусови изисквания.

Козирог

Рецепта за овесени ядки с плодове за закуска

Искате здравословна и засищаща закуска? Няма проблеми - ние сме насреща с рецепта, която ще ви очарова!  Продукти: 1 чаша овесен...

Те също обичат да експериментират в кухнята, но що се отнася до закуската могат да хапват едно и също. За тях подходящи са бисквитите без брашно, тъй като са и здравословни.

Водолей

За тези представители перфектната закуска е печено авокадо с яйце.  Те са изпълнени с много нежност и постоянно търсят пътешествие. Ето защо и закуската трябва да бъде впечатляваща на визия и вкус.

Риби

За вас перфектната закуска е запечен сандвич. Рибите са мечтатели и обичат да закусват навън, седнали в някое кафене и да се взират в гледната пред тях. Препоръчително това е да бъде някой пейзаж, но и китна уличка би била чудесна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Без болка: Как да премахнете мазолите по краката си?

Съвети за естественото преодоляване на преддиабетното състояние

Какво да правите, ако имате тежка тахикардия (ускорен пулс)?

Топ 3 на най-непредвидимите зодии в зодиака

Защо да се отървете от токсичната връзка е добре за вас?

Компрес от лук помага за болки в петите

Тези зодии се превръщат в най-добрите съпруги - вижте кои са те

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Какво да правим при предозиране с магнезий

9 цитрусови плода, които заслужават място във вашия хладилник

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com