Тези 5 стайни растения привличат парите като с магнит

21130
Тези 5 стайни растения привличат парите като с магнит
Снимка: iStock

Според народните поверия, някои вещи могат едновременно да привличат и отблъскват парите. Същото важи и за растенията, които отглеждаме. Силната им енергия може да привлече богатство, паричен успех и просперитет във вашия дом.

Живите растения притежават силна енергия.

А тези пет ще ви помогнат да забравите веднъж завинаги за финансовите си проблеми.

Красула

Т. нар. Дърво на живота се превърна в незаменимо украшение на всеки дом. То е изключително непретенциозно. И се смята за истински магнит за пари.

С негова помощ можете не само да се отървете от паричните проблеми, но и да увеличите богатството си. За да засилите енергията му, е препоръчително е да го поставите в червен съд, а на дъното му да сложите монета.

Не забравяйте да се грижите за растението. Ако случайно изсъхне, незабавно го сменете, тъй като сухите листа губят силата си, а отрицателната им енергия възпрепятства паричния поток.

Здравец

В днешно време здравецът може да се види в почти всеки дом. Собствениците му уверяват, че е изключително полезно. То отблъсква насекомите, не изисква големи разходи, а грижата за него е истинско удоволствие.

Здравецът притежава силни енергийни свойства. С негова помощ всеки може да спечели богатство и да подобри финансовото си положение.

Смята се, че растението плаши крадците и измамниците, така че едно от незаменимите му предимства е и защитата на дома ви от неканени гости.

Кактус

През последните години кактусите се радват на особена популярност. Смята се, че тяхната енергия оказва положителен ефект както върху духовното, така и върху физическото състояние на човека. Защитните му свойства могат да ви предпазят от болести, проблеми и финансови затруднения.

Въпреки че мнозина се страхуват от бодилчетата на кактуса, в тях се съдържа сила. Така кактусът отблъсква крадците от дома ви.

Поставете го на слънчево място и се грижете добре за него, но не забравяйте, че той се нуждае от много по-малко влага.

Стаен бамбук

Бамбуковите растения не се радват на особена популярност сред домакините, може би защото последните не осъзнават, че те са мощен талисман за пари. Стайният бамбук символизира растежа, богатството и благополучието. Смята се, че тайната му се крие в здравото стъбло.

Само с парче салфетка можете да разберете дали медът е истински

Като всеки ценен продукт и пчелният мед има евтини имитации. В подобията се влагат какви ли не вещества, сред които сироп от бяла захар...

За да подсилите енергията на бамбука, поставете до него фигурка на жаба. Според древното учение Фън Шуй именно трипръстата жаба символизира паричния успех.

Стайна папрат

Нефролеписът или стайната папрат се счита за един от основните символи на богатството. За това говорят дори пищните му листа, които олицетворяват изобилието и просперитета.

Когато се грижите за това растение, трябва да вземете предвид много неща, най-важното от които - да не забравяте да го поливате често. Всички видове папрати са влаголюбиви и без вода изсъхват много бързо.

Между другото, много щастливци твърдят, че са закупили това растение малко преди да получат голям бонус или да спечелят огромна сума пари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Топ 5 флиртуващи съвета, за да привлечете вниманието на избрания

Какво трябва да ядете преди сутрешна тренировка?

Защо повечето хора нямат първа любов?

Кои са знаците, че някой е силно влюбен в нас?

Коя подправка е по-здравословна: риган, розмарин или босилек

Популярни напитки, които предпазват мозъка от заболявания

Ето кои са 4-те най-опасни зодии според астрологията

Кои 15 храни да ядете, за да качите качествена мускулна маса?

Кои са 4-те зодии, които са най-добри в леглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com