Светлините на коледната ехла в Павликени зaсияха

39184
Светлините на коледната ехла в Павликени зaсияха

Светлините на коледната елха в Павликени запалиха кметът инж.Емануил Манолов и естрадната певица Росица Кирилова.

Със заря, весел концерт на децата и учениците в Павликени и рецитал на популярната певица в града отбелязаха началото на коледните празници.

Преяждането по празниците всъщност е полезно

Преяждането по празниците обикновено се осъжда остро и се заклеймява като изключително вредно.Всеки път, когато се отпуснем на масата, ...

На сцената с танци, песни и стихчета се изявиха малчуганите от ЦДГ „Слънце“, ЦДГ „Вяра, Надежда, Любов“, ЦДГ „Осми март“, Вяра Александрова, Полина Петрова, Никол Христова, учениците от ОУ „Св.Климент Охридски“, СОУ „Бачо Киро“ и мажоретките към Основното училище. В уречения час на площада в Павликени пристигнаха и Дядо Коледа и Снежанка.

„С топлина в душите и радостта, че Павликени е все по-напред към целта да бъде благоустроен и приветлив български град, посрещаме началото на коледните празници. Голямото семейство на добрите хора на Павликени се увеличи през 2014г. с още много благородни, щедри и с чисти  помисли наши съграждани“, каза кметът инж.Манолов и изброи някои от добрите каузи, за които много от жителите на Павликени обединиха сили.

„В навечерието на Рождество Христово е времето да си пожелаем здраве и благодат. Пожелавам на всеки от Вас да намери повод за щастие в личния си живот! Нека сме задружни и да си помагаме! Нека запазим моралните си и християнски ценности, да бъдем по-добри един към друг, да обичаме повече и да подхождаме с доверие към ближния!“, отправи благопожеланията си градоначалникът.

Специалният подарък за всички беше концертът на Росица Кирилова. Обичаната певица изпя някои от най-любимите песни на поколения българи.

Защо някои християни отказват да празнуват Коледа

Много хора по света се чувстват отблъснати от това, в което Коледа се е превърнала, и отказват да я празнуват. Те съзират фалш, лицемер...

Празникът завърши с народни хора, когато на сцената излязоха музикантите от Оркестър „Извор“  при НЧ „Братство-1884“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com