X
 
 

А на тях кой ще сложи намордник?

3774 5
photo of А на тях кой ще сложи намордник?
Снимка: Pixabay
Много баби чумави прасета. Така би могла да се опише ситуацията с нарастването на епидемията сред животните.

Чумата по свинете в България била дошла от Румъния. А чумата по овцете, козите и други преживни животни от миналата година по същото време откъде дойде?

Наближи ли лятото и в България става едно такова чумаво. Изведнъж! А иначе, след термична обработка месото не било вредно за консумация. Запитахме ли се дали някой видя с очите си как точно е извършено изследването от тези животни? Ще кажете, недопустимо е това, което четете в момента. Рязко много институции се заинтересуваха от "проблема". Но защо никоя от тях не пожела открита ревизия на данните? Точно тези много институции са хилавите баби, които вместо да се опитат да спасят животните, предпочитат да ги изколят.

Всяка година постепенно, но сигурно се унищожава родното производство. Безскрупулно и категорично захапката на властта стиска до смърт. А на тях кой ще сложи намордници? Ами, ако някой чумав е влязъл там горе и е заел висок пост, обаче стане ясно, че е болен, какво ще правим? Ще го лекуваме или ще го евтаназираме? И ако е заразил и други? Същата ситуация се повтаря като дежавю от миналата година. Догодина кой ли ще го хване чумата? То вече не останаха животни. Освен по хората да тръгне, да зарази и да унищожим всичко, да фалира тази държава, да ни купи някой съсед и после да ни продаде на промоция, че сме чумави.

И ако контролните органи са за това, за да контролират земеделието и животновъдството, то къде бяха те, за да не се допусне уж налазващата ни зараза? Колко много въпроси, а отговор нито един…

Автор: Атанаска Маркова

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Дано и дежурните в Актуално русофобни прасета Деби и Барбара да са сред умървените, че бяха хванали чума през задното отверстие !
  • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Гадовете задушават хайванчетата С ПОЖАРНИКАРСКА ПЯНА!
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    ТАЯ АФРИКАНСКА ЧУМА СЕ ПОЯВИ С ПОЯВАТА НА ПАРТИЯТА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ!ЦЯЛАТА РАБОТА Е ЧЕ ВИЕ БЪЛГАРИ СИ ИЗБИРАТЕ ХОРА НЕ ДА ВИ ПРАВЯТ ЖИВОТА ПО-ДОБЪР А ДА ВИ УНИЩОЖАВАТ! ИЗБЕРЕТЕ СИ ГЕРБ ЗА ДА СИ ИМАТЕ ГРОБ!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Когато държавата беше собственик на всичко общо, си назначаваше хора, които да се грижат за собствеността ѝ. Ако не го правят съвестно, търсеше им отговорност. Сега всичко общо е наше, дори и самата държава. Ние назначаваме хора, които да се грижат за собствеността ни и да ни представят пред света. Търсим ли някаква отговорност на тези които не си вършат работата? Къде тогава е проблема и неговото виж още ›› решение?
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    П.П. Намордника още след ВСВ беше сложен на нас и до преди 30 години следяха строго, да не вземе някой да си го махне. Отдавна никой не се интересува от намордника ни, но ние упорито отказваме да го махнем!
    : 2 !