Тайната на щастливия живот или на гости при най-възрастната двойка от Мездра

706
Тайната на щастливия живот или на гости при най-възрастната двойка от Мездра
Снимка: община Мездра

По случай Деня на християнското семейство, кметът на Мездра инж. Генади Събков уважи най-възрастната двойка в града и ги посети в къщата им.

Семейството на Баю и Гина Куневи е започнало своята съвместна история, като двамата подписват граждански брак в общинска администрация на 2 юни 1957 година. Дългогодишният  зам.-директор по икономическите въпроси на текстилния завод "Станке Димитров" Мездра, развълнуван посрещна кмета на прага на своята къща. Неговата съпруга цял живот е била здравен работник. Двамата са отгледали лекар и педагог, днес двамата съпрузи се гордеят с постиженията на деца, внуци и правнуци. Животът с проблемите на децата, техните успехи и радости осмисля днес деня им.

С вкусни ястия училище отбеляза Деня на християнското семейство

За трета поредна година в старозагорското средно училище „Максим Горки“ (СУ) се организира събитие под надслов „Трапе...

Семейство Куневи сподели, че най-тежката диагноза е старостта, от която не могат да бъдат излекувани, въпреки цялата кошничка лекарства на масата. Днес, след 61 години заедно, двамата имат всичко – двама синове, четирима внуци и петима правнуци. Най-малкият правнук навършил един месец на 21 ноември. Хвалят се с техните постижения и разказват с носталгия за миналото. А тайната за щастливия съвместен живот е една – трябва  взаимно уважение, споделиха сем. Куневи.

Кметът им пожела още дълги години здраве и подари бутилка вино и сватбени чаши. "Сигурен съм, че сте за пример на всички нас, потрудили сте се цял живот", каза градоначалникът.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com