Путин е жив и здрав

8981
Путин е жив и здрав

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев потвърди, че президентът Владимир Путин е "жив и здрав” и няма никакви сериозни травми, предаде Интерфакс.

Отговаряйки на молба на журналисти да коментира здравословното състояние на руския президент, Медведев първоначално отговори: "Аз все пак не съм лекар".

Путин действително отлага визитите си в България и Турция

Дмитрий Песков - говорителят на Владимир Путин, потвърди, че са променени датите на визитите на руския президент в Турция и България, п...

След това той поясни: "Слушайте, всеки човек има право да се грижи за своето здравословно състояние. Работата на президента или на премиера е трудна и за да се поддържа човек във форма, се налагат занимания със спорт. Президентът Путин също, за да бъде във форма, се налага много да се занимава със спорт".

"А иначе той е жив и здрав и слава Богу, че всичко с него е наред”, отбеляза Медведев. "Няма нищо сериозно. Всеки от нас има някакви дреболии, за които сме принудени да се грижим", допълни още той.

През последните седмици в Русия се носят слухове за здравословното състояние на Путин. Руските медии в продължение на дни спекулираха за здравословното състояние на Путин, позовавайки се на "близки до Кремъл" източници.

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com