Боатенг: Цяла Гана очаква да сме шампиони

6245
Боатенг: Цяла Гана очаква да сме шампиони

Полузащитникът на Шалке 04 и Гана Кевин-Принс Боатенг сподели, че очакванията към отбора в страната за представянето му на Мондиала са много големи. Целият континент, по думите му, се надява африкански отбор да спечели златото в турнира.

"Дали целта ни е полуфинал? Не искам да правя гръмки изявления, заяви Боатенг. - Първо трябва да излезем от групата, а за това ще ни помогне по-голямата дисциплина в отбора. В Гана хората говорят, че сме длъжни да станем шампиони. Целият континент очаква африкански отбор да е победител и се молят за това. Но не е толкова лесно, колкото изглежда", смята той.

Кевин Принс: Само един Боатенг ще стигне 1/8-финал

Полузащитникът на Шалке 04 и Гана - Кевин-Принс Боатенг, се закани на Германия и на брат си Жером, който ще защитава цветовете на Бунде...

"Като цяло Гана е по-силен отколкото през 2010 г., каза още бившият играч на Милан. - Важното е, че в състава се върна Есиен. Той бе ключов играч, но отпадна от състава за известно време. С него халфовата ни линия е по-силна".

Според ганаеца всяка група на световно първенство се явява като "групата на смъртта". "Имаме два много силни противника - Германия и Португалия, но не отписваме и САЩ. Много се радвам, че сериозните мачове започват още в групата. нямам търпение за тях", завърши Боатенг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com