Бразилски вестник твърди, че Неймар е напсувал съотборниците си

17076
Бразилски вестник твърди, че Неймар е напсувал съотборниците си

Негативните емоции на бразилската звезда Неймар са му дошли в повече по време на срамната загуба на Селесао с 1:7 от Германия във вторник. Според вестник "УОЛ Еспорте" футболистът на Барселона дори не изгледал целия двубой и при резултат 0:7 загасил телевизора в дома на родителите си.

"Шиб**те се, повече не искам да гледам това! Сега ще играем покер" - изкрещял нападателят, след което започнал игра на карти с приятелите си. Така Неймар изобщо не видял почетния гол на сънародниците си, дело на Оскар.

В Бразилия: Само Германия!

Както целият свят очакваше, бразилските фенове оказаха подкрепа на Холандия в полуфинала срещу Аржентина на Мондиал 2014. Те облякоха...

Изданието твърди, че Неймар се разревал, когато видял как вратарят Жулио Сезар и Давид Луис държат фланелка с неговото име преди срещата.


Той имал големи очаквания за срещата, но след седемте гола във вратата на Селесао дал воля на гнева си. Единствено майката на футболиста приела поражението по-тежко, като тя не сдържала сълзите си.

"Глобоеспорте" пък твърди, че Неймар планира да подкрепи Бразилия от трибуните, по време на мача за трето място срещу Холандия в събота.

Лотар Матеус: Никой в Германия не трябва да смята, че ни чака лесен финал

Световният шампион с отбора на Германия от 1990 година Лотар Матеус заяви, че не трябва да се очаква ново голово шоу от тима на Германи...

 

 

 

 

Феновете на футбола ще видят Неймар на малкия финал

Бразилският нападател Неймар ще присъства на мача за третото място на Мондиал 2014 срещу Холандия, потвърдиха от футболната федерация н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com